Cuscús amb fruits secs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges en general són aliments molt complets gràcies al seu contingut de proteïnes, minerals com el calci i el fòsfor, i vitamines A, D i del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g cuscús 

    90 g formatge feta 

    30 g anacards al natural 

    20 g panses 

    4 dàtils de branca 

    1 cullerada de ras-alhanut 

    Menta 

    Julivert 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem 350 ml d'aigua en un pot. Hi afegim sal, pebre i 1 culleradeta de ras-alhanout. Ho integrem remenant amb una cullera. 
  2. En un recipient que puguem tapar, hi afegim 300 g de cuscús precuit. Quan bull l'aigua, l'aboquem sobre el cuscús repartint-la bé. Tapem i deixem reposar 5 minuts. 
  3. Un cop han passat els 5 minuts, separem el cuscús cuit rascant-lo amb una espàtula de fusta o una forquilla i el deixem temperant. 
  4. Espinyolem i tallem menuts 4 dàtils de branca i els afegim a un bol. 
  5. Maltallem amb ganivet 30 g d'anacards al natural i també els afegim al bol.  
  6. Piquem unes fulles de menta i unes fulles de julivert i les incorporem al bol.  
  7. Aboquem al bol 20 g de panses i ho amanim amb pebre i un raig d'oli. Ho remenem. 
  8. Afegim al bol 90 g de formatge feta, que hem tallat a  daus i acabem el plat afegint-hi el cuscús temperat. Ho barregem bé i ja ho podem servir.  
Anar al contingut