Barretes energètiques

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Ada Parellada
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 40 g d'oli de raïm o d'un oli que no tingui gaire gust
  • 150 g de mel
  • 50 g de cacauet
  • 50 g de festucs verds
  • 50 g de nous picades
  • 75 g de panses
  • 75 g d'albercoc sec
  • 50 g de taronja confitada (i alguna guinda)
  • 100 g de flocs de civada torrada (al forn)
  • 50 g de flocs de civada triturats
  • 40 g de coco ratllat
  • Una culleradeta de canyella en pols
  • 100 g de barreja de llavors: pipes de gira-sol, de carbassa, sèsam

PREPARACIÓ

  1. Triturem la civada i la reservem.
  2. Triturem la fruita seca i la barregem amb la civada i amb la barreja de llavors.
  3. Triturem les panses amb la taronja confitada i hi afegim la mel.
  4. Tallem les guindes i l'albercoc sec.
  5. Barregem tots els ingredients i hi afegim un raig d'oli de raïm.
  6. Podem fer-ho en motlles individuals de silicona, per exemple, o emmotllar-ho en una safata de vidre o metàl·lica.
  7. Ho premem bé, ho refredem a la nevera durant unes hores i ho tallem a rectangles o ho desemmotllem si ho hem fet individualment. 
Anar al contingut