Galetes de músic

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita dessecada és un complement nutricional interessant, ja que conté una gran concentració d'energia, vitamines, minerals i fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g de farina d'ametlla 

    100 g de farina de blat 

    100 g de mantega   

    25 g de sucre morè 

    10 g d'avellanes torrades 

    10 g de panses sultanes 

    10 g d'orellanes   

    30 ml de vi dolç 

    Sucre de llustre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem 10 g de panses sultanes en un bol i les cobrim amb 30 ml de vi dolç. Deixem que s'hidratin mentre fem la resta.  
  2. Pesem i tamisem 100 g de farina de blat.  
  3. Posem al bol 25 g de sucre morè, 100 g de mantega pomada, 100 g de farina d'ametlla i un pessic de sal.  
  4. Ho treballem bé amb una llengua pastissera fins que obtinguem una massa homogènia. Tapem la massa amb un plat i ho deixem reposar deu minuts. 
  5. Tallem amb un ganivet 30 g d'avellanes i 60 g d'orellanes.  
  6. Escorrem les panses hidratades amb un colador.  
  7. Arrebossem les panses amb sucre de llustre. 
  8. Traiem l'excés de sucre de les panses amb un colador a sobre d'un bol net. 
  9. Afegim les panses arrebossades de sucre i les orellanes i avellanes picades al bol de la massa i ho barregem amb la llengua pastissera. 
  10. Amb una cullera fem boletes de 30 g de massa i les anem deixant a la safata de forn, coberta amb un full de paper de forn o amb un full de silicona.  
  11. Aixafem les boles per donar-los forma de galeta. 
  12. Fiquem la safata al forn i ho coem 15 minuts a 180 graus. 
  13. Deixem que les galetes es refredin una mica i després les posem a sobre d'una reixeta perquè s'acabin de refredar.  
Anar al contingut