Crep de pastanaga

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: Paula Alòs
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 2 pastanagues
  • 2 ous
  • 300 ml de llet
  • 125 g de farina
  • Formatge en crema (tipus Philaldephia )
  • Pernil dolç
  • Formatge (tipus Havarti)

PREPARACIÓ

  1. Pelem les pastanagues i les tallem per la meitat. Les posem en una safata amb unes gotes d'oli i les enfornem durant 15 o 20 minuts a 180ºC.
  2. Barregem els ous, la farina tamisada, la llet, la pastanaga ja cuita, un polsim de sal i sucre. Ho triturem tot amb una batedora elèctrica fins a obtenir textura homogènia.  
  3. Escalfem una paella antiadherent amb unes gotes d'oli d'oliva. Posem un cullerot de massa de creps fins a cobrir tota la superfície de la paella i ho escampem uniformement.
  4. Cuinem la crep durant 1-2 minuts fins que comenci a quallar i li donem la volta. La cuinem durant un minut més.  
  5. Les farcim amb pernil dolç i formatge.
Anar al contingut