Crep de pastanaga
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Paula Alòs
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 2 pastanagues
- 2 ous
- 300 ml de llet
- 125 g de farina
- Formatge en crema (tipus Philaldephia )
- Pernil dolç
- Formatge (tipus Havarti)
PREPARACIÓ
- Pelem les pastanagues i les tallem per la meitat. Les posem en una safata amb unes gotes d'oli i les enfornem durant 15 o 20 minuts a 180ºC.
- Barregem els ous, la farina tamisada, la llet, la pastanaga ja cuita, un polsim de sal i sucre. Ho triturem tot amb una batedora elèctrica fins a obtenir textura homogènia.
- Escalfem una paella antiadherent amb unes gotes d'oli d'oliva. Posem un cullerot de massa de creps fins a cobrir tota la superfície de la paella i ho escampem uniformement.
- Cuinem la crep durant 1-2 minuts fins que comenci a quallar i li donem la volta. La cuinem durant un minut més.
- Les farcim amb pernil dolç i formatge.