Copa cruixent de cacau i coco amb crema de mango
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Claudi Uñó
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Uñó, Mataró
INGREDIENTS
- Per a la galeta de coco i cacau:
- 100 g de sucre morè
- 100 g de mantega
- 100 g de coco ratllat
- 100 g de farina
- 20 g de cacau en pols
- un polsim de sal
- Per a la crema de mango:
- 200 g de polpa de mango
- 4 rovells d'ou
- 2 ous
- 60 g de sucre
- 75 g de mantega
- Per al saltat de mango:
- 1 beina de vainilla
- 100 g de mango
- 30 g de sucre
- 30 g de mantega
PREPARACIÓ
Per fer la galeta, poseu en un bol el coco ratllat, el sucre morè, la sal i la mantega i barregeu-ho bé.
Seguidament, afegiu-hi la farina i el cacau i acabeu-ho de barrejar tot junt.
Després, poseu la massa tallada a trossets sobre una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Per fer la crema de mango, poseu en un cassó la polpa de mango, el sucre, els ous i els rovells i deixeu-ho coure mentre ho remeneu amb un batedor.
Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi la mantega, tritureu-ho tot amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.
Per fer el saltat de mango, en una paella amb el sucre, la mantega i la beina de vainilla, salteu el mango tallat a dauets durant uns 5 minuts.
Finalment, deixeu-lo refredar una estona a la nevera.
I ja per acabar, poseu la galeta al fons d'una copa, cobriu-la amb la crema de mango i poseu-hi a sobre el mango saltat i tallat a dauets.
Seguidament, afegiu-hi la farina i el cacau i acabeu-ho de barrejar tot junt.
Després, poseu la massa tallada a trossets sobre una safata amb paper sulfuritzat i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.
Per fer la crema de mango, poseu en un cassó la polpa de mango, el sucre, els ous i els rovells i deixeu-ho coure mentre ho remeneu amb un batedor.
Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar una estona, afegiu-hi la mantega, tritureu-ho tot amb el túrmix i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.
Per fer el saltat de mango, en una paella amb el sucre, la mantega i la beina de vainilla, salteu el mango tallat a dauets durant uns 5 minuts.
Finalment, deixeu-lo refredar una estona a la nevera.
I ja per acabar, poseu la galeta al fons d'una copa, cobriu-la amb la crema de mango i poseu-hi a sobre el mango saltat i tallat a dauets.