Bastonets amb xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, mineral que contribueix a la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g xocolata per fondre amb llet 

    30 g blat de moro  

    10 g oli de coco 

    20 bastonets 

PREPARACIÓ

  1. Posem al bany Maria un bol, on hi afegim 80 g de xocolata amb llet per fondre i 10 g d'oli de coco. Vigilarem que es vagi fonent sense cremar-se. 
  2. Triturem amb una picadora 30 g de blat de moro torrat i salat.  
  3. Quan la xocolata s'ha desfet, afegim al bol el blat de moro i ho barregem. 
  4. Tindrem 20 bastonets damunt una safata i els anirem banyant amb la barreja de xocolata i blat de moro. Els durem a la nevera 3 minuts perquè s'endureixin. 
Anar al contingut