Copa de xocolata i nata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El moniato és gairebé tan ric en betacarotens com la pastanaga i és una bona font de substàncies d'efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g moniatos ja cuits 

    220 ml beguda d'ametlla 

    200 ml nata 35% MG 

    100 g xocolata negra per fondre  

    3 cullerades de llet condensada 

    2 cullerades de cacau en pols 

    Raig de rom 

    Menta fresca 

PREPARACIÓ

  1. Coem al forn 450 g de moniatos. Un cop freds, els pelem i tallem a trossos grossos. 
  2. Aboquem al got batedor els moniatos tallats, hi afegim dues cullerades de llet condensada,  220 ml de llet d'ametlla, 2 cullerades de cacau en pols, un raig de rom i ho turbinem fins a tenir una textura de crema. 
  3. Agafem, maltallem i posem en un bol que pugui anar al microones 100 g de xocolata negra per fondre. Portem el bol al microones i desfem la xocolata durant 2 minuts a 800 watts. 
  4. Afegim la xocolata desfeta a la crema i ho turbinem de nou per integrar-ho bé. Ho reservem un moment. 
  5. Muntem amb varetes elèctriques 200 ml de nata del 35% MG. 
  6. Acabem distribuint la crema de xocolata en gots o copes i acabant amb unes cullerades de nata muntada per sobre. Ho decorem amb unes fulletes de menta.
Anar al contingut