Brigadeiros

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cacau en pols és un producte baix en calories però conté vitamines del grup B, molt relacionades amb els estats anímics.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 370 g llet condensada 
  • 40 g mantega 
  • 30 g cacau en pols 
  • Encenalls xocolata negra 

PREPARACIÓ

  1. Posem en un pot 370 g de llet condensada, 30 g de cacau en pols i 40 g de mantega. Ho courem a foc mitjà uns 8 minuts sense deixar de remoure. 
  2. Aboquem la crema a un tàper amb un paper sulfurat i el portem durant 15 minuts al congelador.  
  3. Un cop refredada la pasta, ens posem guants i traiem la pasta del tàper. Després la tallem fins a tenir-ne 20 porcions. De cada porció en farem una boleta, i després passarem les boles per un plat amb encenalls de xocolata.  
  4. Si no ens els mengem d'immediat, els podem deixar en un plat a la nevera.  
Anar al contingut