Bunyol japonès
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La mel és un producte biològic amb una concentració de sucres elevada; en destaca l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
130 g de farina de blat
170 ml de sifó
5 mongetes tendres
2 pastanagues
1 col llombarda
1 ceba tendra
1 gra d'all
Salsa de soja
Gingebre
Mel
Tabasco
Oli OVE
Pebre
PREPARACIÓ
- Comencem fent una pasta, posant en un bol els ingredients següents: 170 ml de sifó, 130 g de farina, 1 gra d'all ratllat i pebre. Ho barregem i ho deixem reposar 5'.
- Mentrestant, fem una salsa agredolça en què sucarem els bunyols. Posem en un bol una cullerada de mel, una cullerada de soja, una cullerada d'aigua, unes quantes gotes de tabasco, la part verda d'una ceba tendra que tallem a la juliana fina, i gingebre ratllat. Ho barregem bé i ho reservem.
- Tallem les verdures a la juliana fina, de manera que tots els talls tinguin, si fa o no fa, el mateix gruix. Posem les verdures que hem tallat al bol on teníem la pasta i ho barregem bé. Anem agafant cullerades de la barreja de verdures amb pasta i anem fregint els bunyols.
- Ho emplatem amb una mica més de ceba tendra per sobre. La salsa la tindrem en un recipient a part.