Bunyol japonès

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mel és un producte biològic amb una concentració de sucres elevada; en destaca l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 130 g de farina de blat

    170 ml de sifó

    5 mongetes tendres

    2 pastanagues

    1 col llombarda

    1 ceba tendra

    1 gra d'all

    Salsa de soja

    Gingebre

    Mel

    Tabasco

    Oli OVE

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent una pasta, posant en un bol els ingredients següents: 170 ml de sifó, 130 g de farina, 1 gra d'all ratllat i pebre. Ho barregem i ho deixem reposar 5'.
  2. Mentrestant, fem una salsa agredolça en què sucarem els bunyols. Posem en un bol una cullerada de mel, una cullerada de soja, una cullerada d'aigua, unes quantes gotes de tabasco, la part verda d'una ceba tendra que tallem a la juliana fina, i gingebre ratllat. Ho barregem bé i ho reservem.
  3. Tallem les verdures a la juliana fina, de manera que tots els talls tinguin, si fa o no fa, el mateix gruix. Posem les verdures que hem tallat al bol on teníem la pasta i ho barregem bé. Anem agafant cullerades de la barreja de verdures amb pasta i anem fregint els bunyols.
  4. Ho emplatem amb una mica més de ceba tendra per sobre. La salsa la tindrem en un recipient a part.
Anar al contingut