Romanesco amb romesco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El romanesco és una hortalissa de la família de les coliflors, característica dels mesos freds, destaca per ser de les menys flatulentes i de les més riques en vitamina C del grup.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 romanesco

    4 ous

    Romesco

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Coem el romanesco, que haurem tallat en arbrets, amb aigua bullent i un polsim de sal, durant 4 minuts.
  2. Coem 4 ous, en aigua bullent. Com que els fem mollet, també s'estaran al foc durant 4 minuts. És important que l'ou estigui temperat, al moment de posar-los a bullir.
  3. Passat aquest temps, traiem els ous i els posem en un bol amb aigua i gel.
  4. Els pelem amb cura.
  5. Emplatem el romanesco, acompanyant-lo de romesco. Hi posem un ou  al capdamunt i ja el podrem servir. 
Anar al contingut