Un estiu rodó

Una programació d'estiu refrescant: això és el que ve

Aquest estiu a TV3 es caçaran tendències, es faran entrevistes d'alçada (de molta alçada, de fet) i es descobrirà què és el que més sorprèn de Catalunya als nouvinguts. Serà un estiu absolutament rodó.

L'estiu arriba a TV3 a ritme del refrescant trap de Lildami i amb un espot que s'ha gravat -literalment- dins d'una piscina. Tot això per acompanyar una programació arriscada, que aposta per l'humor i amb moltes cares noves (les hem conegut aquest dimecres durant la presentació a la premsa). Vols veure'n un avançament?

 

Manual de supervivència

Estrena: 4 de juliol

Dia d'emissió: Dijous, a les 22.35

Els primers en arribar seran els catalans nouvinguts de "Manual de supervivència". Vuit catalans nous, procedents de diferents llocs del món: del Brasil, de l'Índia, del Quebec, del Regne Unit, del Marroc, del Benín, de Mèxic i d'Alemanya. Els veurem intentant entendre aquest lloc curiós que s'anomena Catalunya. En definitiva, "Manual de supervivència" és un manual pensat per ajudar qualsevol persona vinguda de fora a sobreviure a Catalunya, però, sobretot, és un manual perquè els catalans s'entenguin millor a si mateixos.

Lokus day

Estrena:30 de juliol

Dia d'emissió: Dimarts, a les 22.35

 

El títol ja és tota una declaració d'intencions: els dilluns d'estiu seran dies esborrajats. "Lokus day" és un programa d'humor, amb esquetxos i  personatges que configuren un univers transgressor i amb una personalitat molt marcada. Per "Lokus day" desfilaran tot de personatges surrealistes, des d'un tarotista deprimit fins a un equip d'exploradors poc dotats per a l'aventura... Els interpretaran Xavier Bertran, Cesc Casanovas, Beatriu Castelló i Emma Bassas

Tot anirà bé

Estrena: 29 de juliol 

Dia d'emissió: Dilluns, a les 21.55

El surrealisme també estarà present a "Tot anirà bé", una atrevida barreja de realitat i ficció que narra la vida del còmic Oriol Parreño. L'Oriol, que representa l'antiheroi, és un pou constant d'incerteses sobre qüestions de tot tipus: feina, sentiments, relacions humanes, autoestima... situacions que li generen dubtes i li fan buscar solucions (que no acaba de trobar). En aquest recorregut vital s'ajuda de diversos personatges, alguns de tan reals com la seva mare, i d'altres que no queda tan clar que ho siguin, com Dick Stronger, un actor de cinema per a adults que se li apareix recurrentment...

Coolhunters

Estrena: 30 de juliol

Dia d'emissió: Dimarts, a les 21.55

Qualsevol que estigui una mica al dia ja sap què és un "Coolhunter": un caçador de tendències. Doncs bé: aquest estiu, a TV3, caçarem tendències. Aquelles modes que de cop i volta tothom comença a seguir. Què hi ha darrere de la moda del swing, de la cervesa artesana, del running, dels escape rooms, dels esports d'aventura, dels festivals de música...? Serapi Soler, el presentador del programa, anirà recorrent Catalunya per explicar-nos què amaguen aquestes modes, qui les segueix i perquè. Un altre dels personatges de "Coolhunters" és Patrick Urbano, un periodista amb aires de grandesa que intentarà descol·locar personatges públics coneguts amb el seu "periodisme extrem". 
 

Globus sonda

Estrena: 30 de juliol

Dia d'emissió: Dilluns, a les 22.50

No s'havia fet mai, i ja era hora. "Globus sonda" és un programa d'entrevistes d'alçada. De tanta alçada, que Francesc Mauri portarà els entrevistats fins als 2500 metres, en algun cas. No pujaran cap muntanya: faran entrevistes en globus. Tenir el cel com a plató ja fa per un meteoròleg. A capítol hi haurà dos convidats: un, el protagonista del programa, que farà el vol amb Francesc Mauri, i un altre personatge que, amb Candela Figueras, estarà al cotxe de seguiment, acompanyant des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge farà preguntes i ens parlarà del convidat principal, que no sabrà qui és fins al final del programa. Us avancem alguns dels entrevistats: Joan Maria Pou, Araceli Segarra, Òscar Fernández, Enric Masip, Xantal Llavina, Miguel Torres, Sergi Ferrer Salat...
 

Pròxima estació

Estrena: 6 d'agost

Dia d'emissió: Dimarts, a les 22.35

 

"Pròxima estació" segueix el fotògraf Enric Lucena, que s'endinsa en un univers d'andanes, túnels i vagons. Ell ens descobrirà la vida als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), coincidint amb el 40è aniversari de la seva creació.Lucena farà una col·lecció de retrats dels protagonistes que intervindran a cada capítol: des dels agents que atenen els passatgers a andanes, fins als mecànics i enginyers que cada nit treballen a les vies, el programa coneixerà un ampli ventall de treballadors i usuaris dels Ferrocarils. 

Vera

Estrena: 29 de juliol

Una sèrie britànica que adapta per a la televisió les novel·les que l'escriptora Ann Cleeves ha dedicat al personatge de Vera Stanhope, una curiosa detectiu rondinaire i irascible però amb un magnífic do per resoldre assassinats. Obsessionada per la feina i en lluita constant amb els seus propis dimonis, la comissària Stanhope, cap del departament de policia de Northumberland, afronta cada cas amb tota la professionalitat que la caracteritza, però sempre fidel a la seva manera de fer, que consisteix a anar al gra i dir les coses pel seu nom i sense mitges tintes. El seu habitual mal geni no li impedeix tenir una relació franca i, a la seva manera, afectuosa amb els seus subordinats, i sobretot amb el sergent Joe Ashworth, la seva mà dreta.

Els retorns que estaves esperant

Joc de cartes estiu

Torna: 31 de juliol

Dia d'emissió: Dimecres, a les 21.55

A més de totes les novetats, també hi ha programes i sèries que tornen i que molts espectadors estan esperant amb candeletes. És el cas de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3. Als capítols d'estiu veurem el xef Marc Ribas buscar, entre d'altres, el millor restaurant regentat per famosos, on es descobrirà la faceta més familiar i menys coneguda per l'audiència de celebritats catalanes d'abast internacional. Ribas també gaudirà de l'estiu en restaurants amb piscina, al Pirineu, a les Terres de Ponent o envoltats d'espectaculars vinyes.

El programa emetrà primer aquesta versió d'estiu, que servirà per escalfar motors per després continuar amb una tercera temporada plena de sorpreses al setembre.

 

Res és impossible

Torna: 1 d'agost

Dia d'emissió: Dijous, a les 21.55
 

També torna el programa de màgia "Res és impossible" amb l'il·lusionista Antonio Díaz, també conegut com el Mago Pop. El veurem fer nous trucs que desafien les lleis de la física i que posen a prova la capacitat de comprensió de les persones que els presencien, provocant les reaccions més sorprenents.

Aquesta nova entrega d'episodis comença amb una visita de l'Antonio Díaz a Manchester, on el conviden les instal·lacions del Manchester City per conèixer un dels seus ídols de sempre: Pep Guardiola. Entre les ciutats que visitarà el Mago Pop en aquesta nova aventura també hi haurà París, Amsterdam, Marràqueix, Madrid, Londres, Lisboa, Brussel·les o Eivissa.

This is art

Torna: 7 de juliol

Dia de juliol: Diumenges, a les 22.35

Ramon Gener torna amb dotze capítols nous, corresponents a dotze sentiments i emocions, amb els quals es recorreran aspectes de la història de l'art fins ara desconeguts. Novament, Ramon Gener conduirà l'espectador per mons reals i imaginaris per reflexionar de la vida i de l'art, però, per damunt de tot, per reflexionar d'un mateix. Música, pintura, literatura i cinema seran presents al llarg de tots aquests episodis nous que, de ben segur, no deixaran indiferent cap espectador.

El divan

Torna: 14 de juliol

Dia d'emissió: Diumenges, a les 23.35

El programa manté la fórmula exitosa de la primera temporada: una conversa tranquil·la en què la persona convidada, de prestigi reconegut, comparteix episodis importants de la seva vida amb la periodista Sílvia Cóppulo.

Artur Mas, Isabel-Clara Simó, Tortell Poltrona, Pilar Rahola, Àlex Rovira, Victòria Molins, Ferran Adrià, Simona Levi, Lluís Llach, Xavier Sala i Martín, Ramon Cotarelo o el Mag Lari seran els protagonistes de la segona temporada d'"El divan". Un elenc divers i equilibrat que integra persones de tots els àmbits i opinions. "El divan" manté la vocació de programa pausat de la primera temporada, que va obtenir una acollida extraordinària. 

Quan s'apaguen els llums

Torna: 1 d'agost

Dia d'emissió: Dijous, a les 23.25


Després de la bona acollida de la primera temporada, aquest estiu torna "Quan s'apaguen els llums", el programa en què Lluís Canut conversa amb exprimeres figures del món de l'esport. Amb un to tranquil i distès, s'estableix un clima de complicitat que permet descobrir fets inèdits de les carreres de cadascun dels protagonistes, que no es van atrevir a revelar en els seus moments de màxima esplendor. 

En aquesta segona temporada, Lluís Canut ha conversat amb esportistes de diferents disciplines però tots ells de gran nivell, com els exjugadors del Barça Hristo Stóitxkov, Michael Laudrup i Carles Puyol; l'únic Pilota d'Or espanyol, Luís Suárez; l'exentrenador del Barça Louis Van Gaal; tot un mite del Barça de bàsquet, Audi Norris; l'exciclista Perico DelgadoDaniel Sánchez Llibre, qui més anys ha presidit l'Espanyol; Josep Maria Minguella, el responsable de fitxatges tan carismàtics com el de Maradona o Messi; Luís Moya, l'etern copilot de Carlos Sainz i bicampió del món de ral·lis; Àlex Corretja i Manuel Orantes, dues carreres dins del món del tenis molt lligades, i Arantxa Sánchez Vicario, considerada la millor esportista espanyola de tots els temps.

Un poble francès 

Torna: 29 de juliol

 


"Un poble francès" es va convertir en la sèrie revelació de l'estiu passat. Va ser tot un èxit d'audiència i es va mantenir entre els programes més vistos del dia, líder a la franja i amb més de 300.000 reproduccions a la carta. Ara, TV3 estrenarà les dues últimes temporades de la sèrie, que aniran precedides d'un capítol resum.

"Un poble francès" s'endinsa en una història sobre la història. Durant la Segona Guerra Mundial, la meitat de França queda sota l'ocupació nazi. Aquí comença el drama, el juny del 1940, a Villeneuve, un poble de les muntanyes franceses, amb l'arribada dels soldats alemanys.

La cinquena temporada s'encetarà amb el capítol "París alliberat". La capital francesa queda alliberada. Els alemanys marxen de Villeneuve, la milícia francesa, també, però abans miren d'eliminar tots els resistents i els comunistes que poden. La Suzanne i l'Antoine presencien una d'aquestes matances a casa del Vernet i planegen l'assassinat del cap dels milicians. El Heinrich es veu obligat a triar entre l'Hortense i la seva carrera. El Daniel Larcher intercedeix amb la Marie de part del Servier i del Marchetti.

Centrats en el desenvolupament dels maquis, els 12 capítols de la trepidant cinquena temporada estaran marcats per l'arribada de
nous personatges i la mort d'un protagonista principal, tot un punt d'inflexió de la història per encarar el desenllaç de la sisena i última
temporada de la sèrie. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut