Joe Biden serà el nou president dels Estats Units
Joe Biden serà el nou president dels Estats Units
Avui, a partir de les 18.00, a TV3

Cobertura especial de la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels EUA

TV3 fa un seguiment especial de la cerimònia de presa de possessió del nou president dels Estat Units, Joe Biden, en un moment en què preocupa força el recent assalt al Capitoli

El programa "Tot es mou" seguirà la cerimònia amb connexions i analistes que comentaran el final de l'era Trump i la nova legislatura en mans del nou president, Joe Biden. Amb el focus posat en el recent assalt al Capitoli i la mobilització dels partidaris de Trump en un moment clau de canvi.

A més, la conductora del "TN migdia", Raquel Sans, que ha estat corresponsal en aquest país, serà a Washington, des d'on presentarà part del telenotícies. Amb el reforç dels enviats especials Sílvia Heras, Marc Durà i Hanneke van Spaandonk.

Cobertura des de Catalunya Ràdio

Dimecres a la tarda, també, tant Catalunya Ràdio com Catalunya Informació seguiran de prop l'Inauguration Day, la presa de possessió de Joe Biden com a nou president dels Estats Units. Comença una nova etapa, però ho fa enmig de molts interrogants i, d'entrada, en un Washington blindat per evitar un nou assalt al Capitoli.

Anar al contingut