GUARDÓ

"Una mà de contes" guanya el Premi Nacional de Cultura

La sèrie infantil del K3 "Una mà de contes", produïda per TVC, ha guanyat el Premi Nacional de Cultura en la categoria d'Audiovisuals.

La sèrie del K3 "Una mà de contes", una producció de TVC dirigida al públic infantil, en què una veu en off explica un conte, mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques artístiques diverses, ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura en la categoria d'Audiovisuals.

El jurat ha distingit la sèrie infantil com a "exemple de televisió conscient del seu potencial, capaç d'integrar creadors d'altres àrees i d'esprémer al màxim els seus recursos més elementals. És televisió en estat pur. Una televisió que conta i mostra sense additius".

Idea original de Manuel Barrios, "Una mà de contes" és un programa produït per Televisió de Catalunya, des del Departament de Programes Educatius, Nous Formats i Documentals. El director i realitzador de televisió Manuel Barrios és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Coordinador del màster Documental i Societat, a l'Escola Superior de Cinematografia i Audiovisuals de Catalunya.
Anar al contingut