Actualitat política

"Els partits polítics i el 9-N", a ".CAT"

Ariadna Oltra debat amb representants dels partits polítics parlamentaris sobre el 9-N: què passarà diumenge? I a partir de l'endemà? Calen eleccions de caràcter plebiscitari?

La qüestió que ha acaparat la vida política catalana en aquesta legislatura arriba a una data clau: el 9-N. Què passarà diumenge? I a partir de l'endemà? Com reaccionarà el govern espanyol?

La logística perquè es pugui votar està preparada. I el govern català, després de la decisió del Tribunal Constitucional, ja ha dit que el procés participatiu segueix endavant.
 
Amb aquest escenari, demanarem als partits polítics parlamentaris els arguments a favor i en contra del procés i també de la doble pregunta d'aquest diumenge.

Ariadna Oltra també els plantejarà com veu cadascun d'ells l'endemà del 9-N: calen eleccions de caràcter plebiscitari? En quin moment? Com preveuen la possibilitat que el nou Parlament faci una declaració unilateral d'independència? Com i quan creuen que s'arribarà al final del procés sobiranista? Serà possible en un moment o altre la celebració d'un referèndum definitiu acordat entre els dos governs?
 
".CAT" debat aquest dijous amb representants dels partits polítics parlamentaris sobre totes aquestes qüestions.

 
Anar al contingut