Estrena

Apareixen els "CO2", un grup de rock molt esbojarrat...

El dia de la seva estrena, veurem els nou primers capítols d'aquesta sèrie d'animació de 65x2' que tracta sobre un grup de joves que intenta triomfar com a banda musical.

En Carl n'és el guitarra principal; l'Odette, la vocalitsa; l'Olaf, el bateria; i tots tres són els components del grup que, segons ells, "el món no trigarà gaire a embogir amb els seus superèxits!". Però, els inicis sempre són difícils i viuran tot un infern. La banda de pop-rock ha de sobreviure les dificultats i sortir dels embolics que en cada capítol sembla que van a pitjor.

Des de dimecres, mentre ells fan peripècies per tirar endavant, l'espectador no pararà de riure i s'ho passarà d'allò més bé amb les bogeries del nou grup de rock que ben aviat serà molt reconegut, tant per la seva bona música com pel grafisme original i la diversió que oferiran a cada entrega.

La producció francesa, creada per Philippe Alessandri i dirigida per Michaël Armellino, Marie-Cécile Labatat i Franck Eckinci, s'ha creat pensant en els joves i els adolescents. És una coproducció de Tele Images Kids i Je Suis Bien Content per MCM i Canal Jimmy i TV3 emetrà els dimecres, cinc capítols setmanals de dos minuts de durada cadascun.
Anar al contingut