Una travessa entre Núria i Vallter i la cantant Suu a Tuixent-la Vansa, a "Temps de neu"

Demà, a les 21.35, Esport3 emetrà un altre capítol de "Temps de neu" amb Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquí

Després del "TN vespre", TV3 estrena "Temps de neu: obrint la pista", un espai informatiu dedicat a la pràctica dels esports d'hivern i a l'estat de les pistes de les estacions del Pirineu català

A la secció "Neu&Snow", en aquest tercer programa participa la cantant Susana Ventura, coneguda com a Suu. Cada setmana, un representant del panorama musical català és a les pistes o a la muntanya nevada, on fa una activitat, i els convidats músics trien un tema icònic del seu repertori i l'interpreten en un lloc inversemblant per a ells, en ple paratge nevat. Suu practica el surf de neu, però el programa la posa a prova a Tuixent-la Vansa, on es practica esquí de fons. Interpretarà el tema "Lligar no és lo teu".

A la secció "Històries de neu", Toni Real, assegut en un telecadira en marxa amb Víctor Patsi, repescarà algun reportatge icònic dels molts que ha fet durant els 30 anys en què ha estat al capdavant del programa. Aquesta setmana, recordaran la figura d'Alberto Tomba, l'italià supercampió que, en el seu dia, va revolucionar el món de l'esquí com a fenomen mediàtic.

El reportatge de la setmana serà una travessa entre Núria i Vallter, un clàssic de les travesses de muntanya, que farà el col·laborador Jordi Cadena.

Llum pròpia i molta energia, la que desprenen els tres col·laboradors en clau videobloguera. Stefi Troguet, Leo Tarrat i Dani Fornell.

I a qui no faci mandra llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, imatges de la primera baixada per pista, just en el moment en què s'obren els remuntadors, a "Obrint la pista".

"Temps de neu: obrint la pista", a TV3

Cada dijous, després del "TN vespre", TV3 emetrà "Temps de neu: obrint la pista", un espai informatiu dedicat a la pràctica dels esports d'hivern i a l'actualitat de les diferents estacions del Pirineu català.

L'espai tindrà una durada aproximada d'uns dos minuts i en cada capítol "s'obrirà la pista" d'una estació diferent d'esquí nòrdic o alpí. La intenció és, durant la temporada de neu, donar a conèixer la gran oferta d'estacions que ofereix Catalunya i convidar els espectadors a practicar aquest esport. No només es parlarà de l'estat de la neu, si no també de les activitats i esdeveniment que es faran durant el següent cap de setmana, i es posaran en valor alguns aspectes del territori com la gastronomia, la cultura, l'"après-ski"...

"Temps de neu: obrint la pista" compta amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

tv3.cat/temps-de-neu

Anar al contingut