Imatge d'"Un amor" d'Isabel Coixet amb Laia Costa - © Alfredo Tobía

"Un amor", la nova pel·lícula d'Isabel Coixet amb la participació de TV3, s'estrenarà al Festival de Sant Sebastià

La nova pel·lícula de la directora Isabel Coixet, "Un amor", amb la participació de TV3, tindrà la seva estrena mundial a la 71a edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, on participarà dins de la Secció Oficial a Concurs.

Basada en la novel·la homònima de Sara Mesa i amb guió de la pròpia Coixet i l'escriptora, periodista i guionista Laura Ferrero, la pel·lícula està protagonitzada per Laia Costa, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Luis Bermejo, Ingrid García-Johnsson i Francesco Carril.

Amb "Un amor", Coixet participa per primera vegada a la seva carrera a la secció oficial a concurs del festival, i continua així la seva sòlida trajectòria pels festivals més rellevants del món com són Canes, Berlín, Toronto, Venècia o Sundance. 

"Em fa moltíssima il·lusió que ‘Un amor' hagi estat escollida per estar a la competició oficial de Sant Sebastià, perquè és la meva primera vegada en aquesta secció. 

Vaig rodar ‘Un amor' a la primavera i hem hagut de treballar molt ràpid per arribar a aquest festival, però Sant Sebastià era el lloc. És una sort poder-la presentar acompanyada d'aquest grup extraordinari d'actrius i actors. Ja tinc moltes ganes de compartir-la amb el públic del festival", afirma Isabel Coixet. 

Basada en l'aclamada novel·la homònima de Sara Mesa ("Un amor", publicada per Anagrama) i amb guió de la pròpia Coixet i l'escriptora, periodista i guionista Laura Ferrero, la pel·lícula està protagonitzada per Laia Costa ("Cinco lobitos"), Hovik Keuchkerian ("Antidisturbios"), Hugo Silva ("Top Boy"), Luis Bermejo ("Magical girl"), Ingrid García-Johnsson ("Hermosa juventud") i Francesco Carril ("Tenéis que venir a verla"). 

"Un amor" és una producció de Buenapinta Media, Perdición Films i Monte Glauco AIE i compta amb la participació de RTVE, TV3, MOVISTAR PLUS+, l'ICAA i el Govern de La Rioja. Rodada íntegrament en localitzacions de La Rioja durant la primavera de 2023. Film Constellation és l'encarregada de les vendes internacionals, i la pel·lícula tindrà distribució a Espanya a càrrec de Bteam Pictures. 

La pel·lícula arribarà als cinemes d'Espanya el 10 de novembre. 

SINOPSI: 

Després d'escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l'Escapa, al més profund de l'Espanya rural. En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d'un gos salvatge i tosc, aquesta noia intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d'enfrontar-se a l'hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian). A partir d'aquesta estranya i confosa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser. 

Anar al contingut