Imatge de "Terra ferma"
Demà, dimecres, TV3 estrena "Terra ferma"
Demà, a les 22.05

TV3 estrena "Terra ferma", una pel·lícula amb participació de TV3

Demà, dimecres, 3 de març, a les 22.05, TV3 estrena "Terra ferma", dirigida per Carlos Marques-Marcet i protagonitzada per David Verdaguer, Natalia Tena, Oona Chaplin i Geraldine Chaplin. El film, amb la participació de TV3, és una mirada íntima i observadora al món de la família, que explica la diversitat de models en les unitats nuclears i que cap obstacle s'hi pot interposar.

L'Eva i la Kat viuen una vida senzilla i despreocupada en un vaixell del Regent's Canal de Londres. L'Eva (Oona Chaplin) és una professora de salsa de 35 anys que vol ser mare. La Kat (Natalia Tena) gaudeix de la joventut sense gaires responsabilitats dels 30, però no vol perdre l'Eva. El Roger (David Verdaguer), un vell amic que arriba a la ciutat per celebrar l'aniversari de la parella, descobreix que la paternitat pot ser el repte que estava buscant. I Germaine (Geraldine Chaplin), la mare de l'Eva, no creu que el pla d'aquests tres joves pugui funcionar.

Es pot viure l'amor, la família i la vida de maneres ben diferents i, tot i així, mantenir-se units?

Amb guió del mateix Carlos Marques-Marcet i Jules Nurrish, "Terra ferma" reflecteix el món actual des de l'òptica de les relacions humanes i els conflictes que generen, i parla d'un dels dilemes més recurrents: la dificultat d'equilibrar els desitjos individuals de la vida i els objectius de parella.

En la desena edició dels Premis Gaudí, "Terra ferma" va rebre el premi a la millor pel·lícula en llengua no catalana i al millor protagonista masculí, per a David Verdaguer. També va participar en la 61a edició del BFI London Film Festival (2017).

"Terra ferma" és una producció de Lastor Media en coproducció amb VennerFilm Productions i La Panda Productions i la participació de TV3 i TVE, i compta amb el suport de l'ICAA, l'ICEC i Media Creative Europe.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut