A partir de dilluns

TV3 estrena "Cover", un "talent show" musical presentat per Miki Núñez, a través de les plataformes i xarxes socials

Dilluns, TV3 estrena "Cover", un "talent show" musical presentat pel cantant terrassenc Miki Nuñez, difós exclusivament a través de plataformes i xarxes socials. En aquest concurs, obert a tothom, grans bandes i músics catalans posaran el seu repertori a disposició de l'audiència, per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos. El guanyador s'emportarà 10.000 euros de premi.

A partir de dilluns, 19 d'octubre, la música i la participació van de la mà a "Cover", un "talent show" musical presentat pel cantant Miki Nuñez, que es difondrà exclusivament a través de plataformes i xarxes socials cada dia, de dilluns a divendres, durant aproximadament sis setmanes.

Els canals de TV3 a Twitter, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i TV3alacarta estrenen aquest concurs "live" obert a tothom amb entrevistes en què artistes i audiència decidiran quina és la millor "cover" del programa, que guanyarà un premi de 10.000 euros.

Els artistes i el jurat, cares conegudes per tots els públics de TV3

Els Pets, Búhos, Els Amics de les Arts, Nil Moliner i Suu són les bandes i artistes que compartiran el seu repertori a "Cover".

El jurat del concurs està format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, persones amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura que valoraran de la millor manera possible les versions dels participants.

El concurs

Els participants publicaran les seves versions a través de les xarxes socials, i el programa i els artistes originals faran la tria dels cinc finalistes. En una votació final, l'audiència triarà la millor "cover" de l'edició.

Les pastilles amb el contingut s'aniran publicant cada dia a través de les xarxes socials de TV3 i l'Instagram del programa, i també estaran disponibles a TV3alacarta i al canal de TV3 a YouTube. La votació final es farà a través del web i l'app de TV3.

A partir de dilluns, les xarxes del programa s'ompliran de consells musicals i crides a la participació, i hi haurà un programa especial final en què es comunicarà el guanyador dels 10.000 euros.

#ApostaDigitalTV3

"Cover", una producció de TV3 amb col·laboració de Mamba Mèdia, és una de les cinc produccions audiovisuals dissenyades en exclusiu per a l'entorn digital, en una forta aposta de Televisió de Catalunya per arribar a noves audiències amb nous formats i noves maneres de distribuir els continguts de la cadena.

 

tv3.cat/cover

instagram.com/covertv3

 

#CoverTV3

Anar al contingut