Dilluns 31 d'agost, a les 23.10

Tres produccions de les escoles ECIB, Bande à Part i l'Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo Animació, a "Curtcircuit Taller"

Dilluns 31 d'agost, a les 23.10, a "Curtcircuit Taller" es podran veure tres treballs de les escoles ECIB (Escola de Cinema de Barcelona), Bande à Part i Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo Animació: "Roger", "Caso perdido" i "Cal·ligrama".

"Curtcircuit Taller" és una finestra oberta a les produccions d'estudiants de les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya, com l'EMAV, ECIB, Cine en acción, Bande à Part, Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, etc., i de produccions de curtmetratgistes catalans independents. Durant deu capítols, l'espectador tindrà una cita amb els curtmetratges dels joves talents de casa nostra.

"Roger"

Sònia Cendón, Sara Esteban, Arnau Gòdia, Ingrid Masarnau, Martí Montañola ECIB – Escola de Cinema de Barcelona - Animació - 7' 35"

Roger és el protagonista d'una sèrie d'acció animada. Un accident durant un rodatge el deixa fora de la sèrie i és substituït per un dels seus dobles. Fora de la sèrie, queda oblidat en un racó on s'acumulen els personatges i material descartats. Tot està perdut per a ell, fins que es trobarà amb algú que l'ajudarà a veure les coses d'una altra manera per trobar junts la manera de poder tornar a actuar.

"Caso perdido"

Jordi-Guillem Sánchez - BANDE À PART - Ficció - 18' 24"

L'Edgar, de trenta anys, és un amant de les novel·les de detectius que després de rebre la pista d'un possible crim intentarà emular els seus ídols i resoldre el cas.

"Cal·ligrama"

Esther Méndez  - Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo Animació - 6' 40"

Un personatge navega en un vaixell de paper per un entorn misteriós. De cop, descobrirà que les coses no són com s'esperava...

 

La ficció, l'animació, el documental i les noves arts i els efectes visuals, al 33.

twitter.com/curtcircuit33

facebook.com/curtcircuit33

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut