Tres premis per a TV3 en la 27a edició dels Premis Zapping: "Crims", Carles Porta i "Efecte wow"

TV3 obté tres premis en la 27a edició dels Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC).

Premi a "Crims" com a millor programa d'entreteniment. També ha estat guardonat Carles Porta, conductor i director de la sèrie true crime, com a millor presentador, i finalment, Premi Valors al programa d'experiments "Efecte wow", del canal Super3, dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez.

"Crims", la sèrie de true crime que tracta casos reals que han passat a Catalunya, produïda per TV3, en col·laboració amb Goroka i True Crime Factory, i dirigida i presentada per Carles Porta, ha estat la guanyadora en la categoria Programa d'entreteniment/concurs. A més, Carles Porta, l'encarregat de posar llum a la foscor, ha estat guardonat en la categoria de presentador.  

"Crims" va estrenar la tercera temporada a TV3 el 2 de maig i dilluns passat, amb el capítol "Isidre", va aconseguir un rècord històric de la sèrie, amb una quota del 25,6% i 600.000 espectadors. Han recollit els premis Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Actualitat de TV3, i Guille Cascante, productor executiu de Goroka. 

En els Premis Nominals, que atorga l'Associació, s'ha de destacar el Premi Valors a TV3 per "Efecte wow", un espai que aproxima a les famílies i a la comunitat educativa continguts científics de forma rigorosa i on, a més, es proposen reptes assequibles per posar en pràctica.  

El programa d'experiments "Efecte wow", dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez, s'emet els dijous al canal Super3. En aquest cas, han recollit els premis Dani Jiménez, director i presentador del programa, i Laia Servera, cap d'Infantils de TV3. 

Els Premis Zapping d'enguany són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat del 2021. A diferència d'altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l'audiència, i són les persones consumidores i usuàries qui escullen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l'Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors. 

tv3/crims

Anar al contingut