DISSABTE I DIUMENGE

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran les transmissions del Getafe-Girona i del Saragossa-Espanyol, debut de Manolo González a la banqueta perica.

 

 

Dissabte 16 de març (de 16.00 a 21.00)

El programa començarà amb un ampli seguiment de l'Osasuna-Reial Madrid, amb Pere Escobar i els comentaris de Marc Mayola.

Maria Guixà seguirà el Sevilla-Llevant Les Planes de la lliga F; Francesc Ripoll serà al Cornellà-Nàstic de Tarragona de la primera RFEF i Roger Arbusà tindrà un ull posat al City-Newcastle, partit de la FA Cup.

A partir de les 18.30 faran la transmissió del Getafe-Girona, amb Eduard Solà, els comentaris de Francesc Cargol , Pere Escobar i Susi Sala i les dades de Xevi Soler i Marc Domènech. També s'emetrà el "Tercer temps" del partit amb les reaccions dels protagonistes.

Francesc Garriga serà al DC United-Inter Miami de la lliga de futbol dels EUA. I també faran el seguiment de la darrera jornada del 6 nacions de rugbi, així com del Braga-Voltregà, el partit de tornada dels quarts de final de la WSE Cup d'hoquei patins amb Montse Mir. 

Diumenge 17 de març (de 16.00 a 21.00)

Començaran el programa amb Isaac Vilalta explicant les claus de la Volta Ciclista a Catalunya que comença dilluns. Montse Mir seguirà la final de la copa femenina d'hoquei herba i Roger Arbusà farà un seguiment del United-Liverpool, partit de la FA CUP.

Xevi Soler serà a Fontajau per seguir el partit de la lliga ACB entre el Girona i el València i Sergi Camps serà a l'Espanya-Brasil, partit del preolímpic d'handbol, des de Granollers.

Conversaran amb Laia Mestres sobre el documental "Les del Criquet" que ha dirigit ella mateixa i que s'estrena dimarts 19 al "Nits sense ficció".

Ricard Torquemada i Orfeo Suárez analitzaran les claus de l'Atlètic de Madrid-Barça que es jugarà a les 21.00 del mateix diumenge.

I a les 18.30 transmetran el partit entre el Saragossa i l'Espanyol, amb el debut de Manolo González a la banqueta catalana, amb Sergi Andreu, les dades de Maria Guixà i els comentaris de Dani Ballart.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira

Anar al contingut