Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya WDR
Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya WDR

Setmana temàtica de l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya, a Catalunya Música 

Catalunya Música dedica una setmana temàtica a l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya, i engega, aquest dimarts 24 de gener, una setmana especial centrada en els concerts de l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya. De dimarts a divendres, a les 20.00, a l'espai "Els concerts", Eulàlia Benito i Ardèvol presentarà quatre concerts del Cor i l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya, dirigits per Frank Strobel i Sarah Hicks

L'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya (WDR Radio Orchestra), amb seu a Colònia, és la segona orquestra simfònica de la Ràdio de Colònia. Tot i que també està oberta a les noves perspectives del món de la música orquestral, l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya aposta per presentar programes poc habituals, programes que estan en contacte amb gèneres musicals més enllà de la clàssica, amb repertori de musical, òpera i opereta, amb música de cinema i videojocs o amb èxits de música clàssica i jazz simfònic.  

La setmana temàtica arrencarà dimarts amb el concert "Summer love". Frank Strobel dirigirà temes de pel·lícules i musicals de Steiner, Gershwin, Jarré o Puccini inspirats en l'amor d'estiu. El concert de dimecres estarà centrat en el món animal. Les obres de Zimmer, Saint-Saëns, Copland o Arnold configuren el programa titulat "Gats i ratolins, gossos i cignes: els animals i l'orquestra". 

El fil conductor del concert de dijous serà Charles Chaplin. "La quimera de l'or'', ''Temps moderns'', ''El nen'', ''Sunnyside'' i "El circ" són alguns dels títols cinematogràfics que reviurem en el programa "Amb un somriure: Chaplin en concert". 

I divendres, la setmana temàtica es completarà amb un recorregut pel món virtual. El Cor i l'Orquestra de la Ràdio de l'Oest d'Alemanya, dirigits per l'especialista Sarah Hicks, ens oferiran el programa "El fantàstic món de la música dels videojocs". 

Tots els concerts que s'oferiran durant aquesta setmana temàtica, del 24 al 27 de gener, estaran disponibles durant un mes al web Catalunya Música. 

 

Anar al contingut