Diumenge, a les 22.40

Ricard Ustrell visita Carles Puigdemont, en l'última entrega d'aquesta trilogia de "Quatre gats"

Diumenge 9 de desembre, a les 22.40, TV3 emetrà el tercer capítol de "Quatre gats", el programa dirigit i presentat per Ricard Ustrell, que combina l'entrevista i el reportatge i en què el periodista s'endinsa en la trajectòria i pensament d'un personatge de trajectòria reconeguda. En aquesta última edició de la segona entrega, el periodista de Sabadell conversarà amb Carles Puigdemont, el 130è president de la Generalitat de Catalunya.

Fa un any, al "Preguntes Freqüents", Ricard Ustrell entrevistava Carles Puigdemont a Bèlgica. Era la primera entrevista que concedia el president destituït pel 155. Ara, "Quatre gats" viatja a la Casa de la República per tornar-hi a parlar i saber com veu l'actual situació política catalana.

Els 50 minuts que dura el capítol són el resultat de tres hores llargues de conversa, en què Puigdemont analitza els dies clau de la tardor passada i respon les declaracions que han sortit les últimes setmanes sobre la manera com es va prendre la decisió de marxar a l'exili. En aquest capítol, l'actual president del Consell de la República també explicarà com és el seu dia a dia a Brussel·les i quines iniciatives vol dur a terme per tal d'internacionalitzar la causa independentista.

L'auge de Vox, la vaga de fam dels polítics presos i les vagues de metges i professors són també alguns temes d'actualitat que es tractaran a la conversa, a Waterloo.

Per acabar, l'expresident farà una valoració personal de tot el que li ha suposat ser una de les figures clau de l'independentisme dels últims anys.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut