"Estat de Gràcia"
"Estat de Gràcia"
DIJOUS, A LES 16.00

Persones desaparegudes, a "Estat de Gràcia"

Demà, a les 16.00, el programa "Estat de Gràcia", amb Roger de Gràcia, parlarà de persones desaparegudes a Catalunya, amb Albert Oliva, portaveu del Mossos d'Esquadra; Montserrat Torruella, d'Inter-SOS, i José María González Acedo, germà d'una dona desapareguda.

Cada any desapareixen més de 4.000 persones a Catalunya, de les quals més del 95% són trobades en pocs dies. Què passa amb la resta de desaparicions? Demà, 7 de febrer, a partir de les 17.30, l'"Estat de Gràcia", parlarà de persones desaparegudes amb Albert Oliva, inspector, cap de l'àrea tècnica de Proximitat i Atenció Ciutadana i portaveu dels Mossos, únic cos policial a l'estat espanyol que té una Oficina d'Atenció a les Famílies de Persones Desaparegudes; José María González Acedo, germà de Ludi, desapareguda el 2013 quan tenia 65 anys, i Montserrat Torruella, presidenta d'Inter-SOS (Associació de Familiars de Persones Desaparegudes sense Causa Aparent).

El programa arrencarà a les 16.00 amb el president Roger de Gràcia i la vicepresidenta Maria "Sherman" Rovira abordant els "Afers d'Estat", amb la periodista i escriptora Sílvia Soler.

A les 17.00, "La crua realitat" amb Jair Dominguez i el seu repàs particular de les notícies de la setmana.

I a les 18.00, el programa parlarà d'història amb Jordi Creus, que farà una aproximació al mític Joan Sala i Ferrer "Serrallonga", el més gran bandoler de Catalunya, nascut el 1594 al mas Sala de Viladrau. Finalment, "M'importa un rave" amb David Olivares i Adam Martín.

"Estat de Gràcia", que dirigeix i presenta Roger de Gràcia, s'emet de dilluns a divendres, de 16.00 a 19.00, a Catalunya Ràdio.

catradio.cat/estatdegracia

facebook.com/estatdegracia

twitter.com/estatdegracia  

spotify.com/estatdegracia

Anar al contingut