DISSABTE, A LES 15.00

On mengen els polítics catalans, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Dissabte, 6 de març, a les 15.00, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, va des del bar del Parlament de Catalunya fins al restaurant Via Veneto de Barcelona per descobrir els hàbits alimentaris dels polítics catalans, en uns dies d'intensa activitat.

És més productiva una trobada al voltant d'una taula que en un despatx? El menjar, uneix? Són dies d'intensa activitat política i "Un restaurant caníbal a Berlín" vol saber on mengen els polítics catalans. Demà, a les 15.05, Paula Molés anirà al bar del Parlament de Catalunya amb Marta Corbalan, periodista de la secció de política de Catalunya Ràdio, per saber quins hàbits alimentaris tenen els diputats i càrrecs públics, qui esmorza o dina al bar de la cambra catalana i qui, en canvi, s'estima més sortir del Parc de la Ciutadella per desconnectar. Una dada curiosa per anar-ne fent boca: en un dia de molta activitat, el bar del Parlament pot arribar a servir 800 cafès, un nombre elevat d'infusions i molt poc alcohol.

El programa també entrevistarà Joan Rigol, expresident del Parlament, i visitarà el restaurant Via Veneto, per parlar amb el propietari, Pere Monje, sobre preferències, manies o peticions gastronòmiques curioses dels polítics que dinen o sopen al seu local.

A més, la sommelier i nutricionista Clara Antúnez parlarà de les begudes carbonatades i els sifons; Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlarà de les empanades o crestes i altres productes de temporada; la secció "El crític gastronòmic", amb Philippe Regol, visitarà el restaurant Oníric de Barcelona, del xef Miquel Centelles; la periodista gastronòmica Laura Conde tornarà a la taula del caníbal per tastar i valorar unes patates amb gust de pop a la gallega al "Nyap o top?", de Gerard Jubany, i el músic Lluís Gavaldà explicarà quina és la seva magdalena de Proust particular. Finalment, "La propina" la deixarà Jordi Asturgó, de l'equip de l'"AMP?" a "El matí de Catalunya Ràdio".

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

Anar al contingut