Nova programació d'iCat i Catalunya Música pel coronavirus

Davant la situació actual i seguint les consignes donades per les autoritats, es creu oportú aturar l'activitat normal o habitual de dos dels canals del grup d'emissores de la Generalitat, concretament iCat i Catalunya Música.

Tenint en compte que el confinament és la mesura preventiva més eficaç per evitar els contagis, es creu oportú aturar l'activitat en directe d'aquestes emissores i posar en funcionament una programació enregistrada per a tots dos canals que ja està confeccionada i preparada per ser emesa.

Els equips de les dues cadenes, a petició de la direcció de les emissores, han treballat els últims dies en aquesta programació enregistrada alternativa per si es donava el cas en què ara mateix ens trobem i que hem d'afrontar. Aquesta programació enregistrada conté no només programació musical, sinó també reemissions de contingut cultural en les franges en què habitualment s'estrenen programes d'aquestes característiques.

Per tant, no es deixarà de complir la missió primària de les cadenes, que és oferir música i cultura a l'audiència en un moment en què el confinament de la majoria de la població pot fer necessari aquest tipus de contingut.

Des d'una altra perspectiva, aquesta mesura permetrà preservar la salut dels treballadors de la casa i alliberar recursos humans i tècnics per fer front a les necessitats i reptes de caràcter informatiu que es vagi plantejant a causa de la crítica situació que estem vivint.

Es focalitzaran els esforços en el primer precepte de servei públic que se'ns té encomanat, la informació de servei, i ens reforcem per ser la corretja de transmissió de les informacions, consignes i instruccions de les autoritats del país i la seva població.
 

icat.cat

catmusica.cat

 

Anar al contingut