Nous continguts periòdics al catàleg de podcasts de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio reprèn la programació regular de podcasts al web i l'app. Cada dia hi haurà nous episodis dels programes exclusius en línia de l'emissora, que majoritàriament tenen una periodicitat setmanal. Més endavant s'incorporaran nous continguts al catàleg ja existent i, entre les novetats, destaca la col·laboració amb La Cubana vinculada amb els personatges de Les Teresines, que es va anunciar fa uns dies durant la presentació de la programació de la temporada 2022-2023.

Aquests són els espais que, a partir d'aquest dilluns, ofereixen nous capítols al catàleg de podcasts de Catalunya Ràdio:

DILLUNS

"Sans i estalvis": De periodicitat setmanal, l'espai dirigit i presentat per Adam Martín

proporciona una eina útil per millorar els hàbits, entendre la importància de l'alimentació i el poder de l'activitat física per millorar la vida, prevenir malalties i situacions de risc.

"Perspectiva": Cada quinze dies, Josep Lluís Blázquez mostra les tendències i els debats sobre l'arquitectura i l'urbanisme que es projecten al país, la personalitat pròpia dels arquitectes catalans arreu del món i també les eines de participació ciutadana que afavoreixen la pluralitat d'aquests debats.

"Ràdio volta": L'espai ciclista de Catalunya Ràdio arriba cada setmana de la mà d'Isaac Vilalta, amb l'anàlisi amb l'exprofessional Joan Antoni Flecha.

"Rècords": Una vegada al mes, el Departament d'Esports de Catalunya Ràdio ofereix un documental radiofònic sobre l'esport, amb històries d'ara i de sempre, explicades en profunditat, sense pressa, a partir de testimonis directes i amb un punt de vista diferent del contingut radiofònic diari.

DIMARTS

"Ja m'entens": A partir del 20 de setembre, cada setmana, David Àvila tornarà a reflectir en aquest espai la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ des de tots els vessants: polític, social i cultural. 

DIMECRES

"El divan": Una conversa humana, personal i íntima que des de fa 13 anys dirigeix i presenta Sílvia Cóppulo. De periodicitat setmanal.

"T'agrada el blues?": El cantautor Quico Pi de la Serra dedica una hora setmanal a regalar les grans cançons del món del blues amb els intèrprets més populars i, també, amb els menys coneguts.

DIJOUS

"La fonda": El cuiner Pep Nogué torna a divulgar cada dijous la gastronomia del país amb tota la varietat possible: des de l'avantguarda fins a la tradició, des dels productes llunyans fins als locals, amb pinzellades de literatura i maridatges.

"MeteoMauri": Dirigit per Francesc Mauri, va ser el primer programa de ràdio en format web de l'estat espanyol amb la meteorologia, el medi ambient, la taula, el mar, la terra, les escapades o la neu com a columna vertebral. Cada dijous, i com sempre, amb propostes de proximitat.

DIVENDRES

"Tast vertical": Cada divendres, Empar Moliner descobreix tots els colors del vi. Un dia, les DO; un altre, els sommeliers; i un altre, quines copes cal fer servir. Amb la música d'Àlex Torío i els comentaris de Ramon Francàs.

DISSABTE

"En guàrdia": Enric Calpena, amb l'ajuda del catedràtic d'Història Josep Maria Solé i Sabaté, descobreixen fets que han marcat un abans i un després. La Història, cada cap de setmana, a l'abast de tothom i en el seu format més didàctic i entretingut.

"Revolució 4.0": Xantal Llavina i el seu equip habitual de col·laboradors explica, cada cap de setmana, com serà la Catalunya del 2030, des de tots els àmbits i des de la divulgació i l'entreteniment.

"Filling the sink": Podcast setmanal de Catalan News amb l'objectiu d'explicar, cada dissabte i durant uns 20 minuts, la realitat del país als estrangers. Presentat per Alejandra Angulo Alonso.

"L'ofici de viure": Un referent de la divulgació psicològica que fa catorze anys que s'emet a Catalunya Ràdio de la mà de Gaspar Hernàndez. Cada cap de setmana, amb continguts que interpel·len a tothom.

"Sarda.net": "Sarda.net" és el podcast més longeu de Catalunya Ràdio. Des del 2006, ofereix la descripció més trencadora de l'àmbit sardanista, tot combinant l'humor amb  tota la informació del campionat de colles i les principals novetats en la composició, l'estudi i la interpretació de la música per a cobla. Cada dissabte, amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives.

catradio.cat/programes

Anar al contingut