Mariona Caldentey rep el Trofeu Kubala de la temporada del "Tot gira"

La jugadora del Barça marca el millor gol de la temporada per als oients de Catalunya Ràdio, contra el Rosengard a la Lliga de Campions

La davantera blaugrana ha rebut aquest dimecres el guardó que el "Tot gira" dona al millor gol de la temporada futbolística. El gol guanyador de la quinzena edició del Trofeu Kubala el va aconseguir, Mariona, contra el Rosengard a la Lliga de Campions amb una vaselina des del mig del camp.

Cada setmana i cada mes, els oients han anat triant el millor gol de cada jornada. A la final els mateixos oients i els editors dels programes esportius de Catràdio han triat el guanyador del Trofeu Kubala.

En una àmplia entrevista que es podrà escoltar aquest diumenge a les 19.00 al "Tot Gira" la davantera blaugrana, campiona del món amb Espanya, repassa tota l'actualitat al voltant del Barça i de la selecció espanyola. Caldentey diu que amb l'anterior seleccionador, Jorge Vilda, tenien la sensació que no es preparaven gaire els partits i que tàcticament no tenien els recursos que havien de tenir, tot i guanyar el campionat.

Caldentey també ha parlat, entre altres temes, de la implicació dels jugadors de la selecció espanyola masculina en les seves demandes i en com es va gestionar la convocatòria amb Espanya dins del vestidor del Barça, en què algunes jugadores van decidir renunciar a anar al Mundial.

El trofeu Kubala

Aquest trofeu, obra de Montserrat Garcia, és una rèplica de l'estàtua dedicada al futbolista hongarès situada a l'esplanada del Camp Nou.

En el passat, els jugadors premiats amb el guardó van ser Cléber Santana, del Mallorca (2009), Roberto Soldado, del Getafe (2010), Wayne Rooney, del Manchester United (2011), Andrés Iniesta, del Barça (2012), Zlatan Ibrahimovic, de Suècia (2013), Alexis Sánchez, del Barça (2014), Leo Messi, del Barça (2015), Javi Gómez, del Socuéllamos (2016), Jordi Mboula, del juvenil del Barça (2017), Gareth Bale, del Madrid (2018), Leo Messi, del Barça (2019), Luis Suárez, del Barça (2020),  Raúl de Tomás, de l'Espanyol (2021) i Pedri, del Barça (2022).

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut