Dijous, a les 21.55

Marie Kondo arriba al "Polònia" per posar-hi ordre

Demà, dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) avisa Marie Kondo (Mireia Portas), que arriba a Barcelona per assumir un dels reptes més difícils de la seva carrera professional: posar ordre al PDeCAT.

La setmana de la moda arriba a Barcelona amb la passarel·la 080, on s'han pogut veure les tendències d'aquesta primavera i com els candidats a l'alcaldia s'hi adapten amb els seus outfits.

Els presos polítics catalans ja són a Madrid esperant que comenci el judici. Després de l'ingrés, els han requisats roba i altres objectes de color groc, així com un exemplar de la revista satírica "El jueves", a causa de la seva alta perillositat.

També a Madrid són moltes les persones que s'acosten a fora de les presons per enviar missatges als presos catalans. És el cas de "Pablo puto golpista", que cada nit visita els afores de la presó per fer arribar als presos el seu missatge. 

Mentrestant, Manuel Marchena (Queco Novell) i els jutges del Suprem es preparen per al judici i per valorar quins són els testimonis vàlids per a les declaracions. Per demostrar el seu bon tarannà, han enviat un dossier als observadors internacionals que inclou els seus grans èxits judicials: The Supremes.

A la nova entrega del programa "This is art", Ramon Gener (Ivan Labanda) mostrarà una tècnica artística que està més vigent que mai: la tècnica del blanqueig del feixisme. O, com ho anomenaven els pintors del Renaixement, "Il blanquejatto".

Espanya és un país democràtic i, com en tots els països democràtics, cal fer un vídeo per demostrar-ho. "Polònia" presenta: "The real Spain".

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Anar al contingut