Dissabte, a les 21.55

L'últim capítol de "Causa 20907" i la constitució dels ajuntaments, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig en què s'analitza l'actualitat de la setmana.

Al "Preguntes freqüents" s'analitzarà el final del judici del Tribunal Suprem als líders del procés amb el divuitè i últim capítol de "Causa 20907", la docusèrie del FAQS sobre aquest procediment penal. Per fer-ho es comptarà amb el magistrat emèrit del Suprem José Antonio Martín Pallín, el periodista especialitzat en tribunals Ernesto Ekaizer i un dels testimonis que més han impactat a la sala, el de la votant de l'1-O María Luisa Carrillo. A Martín Pallín també se li preguntarà per la negativa del Suprem de permetre a Oriol Junqueras anar al Congrés a recollir l'acta d'eurodiputat.

Laura Masvidal, parella de Joaquim Forn, estarà present al programa. L'exconseller ha sortit de Soto del Real per poder assistir al ple de constitució de l'Ajuntament de Barcelona com a regidor electe de JxCat. El programa analitzarà tot el que doni de si la constitució dels ajuntaments, especialment el de la capital catalana. Pilar Rahola i Xavier Fina debatran sobre l'eventual reelecció d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona amb els vots de Manuel Valls.

Al FAQS també s'entrevistarà l'advocat i exdiputat d'Amaiur Sabino Cuadra, un dels lletrats que ha aconseguit portar els crims del franquisme davant la jutgessa argentina María Servini.

El programa, a més, comptarà amb l'actuació musical dels Sense Sal i amb un monòleg d'Andrea Daza.

A les cadires seuran els periodistes Susana Quadrado, Arturo Puente, Sara González i Manel Manchón. Completen el FAQS les col·laboracions habituals de Maiol Roger i Quico Sallés.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut