Cristian Trepat, Ana Joven, Núria Marin i Adrià Serra, en la presentació de 3Cat

"Love cost": torna el dating a 3Cat

Núria Marin és la presentadora del nou programa de cites que s'estrena avui íntegrament a la plataforma 3Cat

Avui s'ha estrenat en exclusiva, per la plataforma 3Cat, "Love Cost", el nou programa de dating de 3Cat que condueix Núria Marín. El programa és una producció de 3Cat amb la col·laboració de Minoria Absoluta.  

"Love Cost" és un dating renovat on l'amor i l'engany s'uneixen i on els concursants han de triar entre amor o diners, sinceritat o mentida. A cada capítol, un o una protagonista busquen l'amor amb una de les quatre persones interessades, però n'hi ha dues que no volen l'amor, sinó que volen els diners.   

Núria Marín és la presentadora del programa i acompanya el protagonista de cada capítol per ser-ne testimoni de la sinceritat o la mentida, del triomf de l'amor o dels diners. De si els protagonistes tenen un final feliç o, simplement, un final.  

A la presentació, Cristian Trepat, director de l'àrea de Continguts, Programació i Cultura de 3Cat  ha volgut destacar que "Amor a primera vista" i "Lluna de mel" ja van ser programes de molt d'èxit en el seu moment: "És una bona ocasió per tornar a oferir als amants del gènere un format actualitzat de programa de cites que, a més, suma nous públics." 

En aquest sentit, Adrià Serra, director de l'àrea de continguts Digitals i Transmèdia de 3Cat, ha dit sobre "Love Cost" que "és un nou contingut exclusiu de la plataforma que vol connectar amb un nou públic. És un format que innova en gènere dating i que, per això, es diferencia de la competència." 

Ana Joven, productora executiva de Minoria Absoluta ha posat l'accent en com s'ha fet el càsting i el que s'ha buscat en aquest programa de cites, que té una dinàmica renovada on no tot és l'amor, ja que hi ha concursants que escolliran l'amor ("love") i d'altres, els diners ("cost"): "El càsting s'ha fet tenint en compte aquesta diversitat i la de tot el país. Vam anar per tot Catalunya perquè també volíem que hi hagués moltes maneres de parlar diferents." 

Núria Marín, la presentadora del programa, ha subratllat, precisament, la satisfacció de poder-se expressar en la seva llengua i en la seva varietat dialectal: "Estic molt contenta de poder utilitzar el meu nord-occidental per tot Catalunya." Per ella, presentar "Love cost" ha estat "una experiència molt bonica", i està convençuda que el programa seduirà l'espectador: "És divertit i, a més, també serveix per aprendre alguns trucs per lligar." 

Marín és l'amfitriona perfecta d'un programa de 6 capítols on no sempre guanya l'amor i on la presentadora acompanya els concursants en el decurs de tot el programa: "Hem teixit una relació molt estreta amb totes i tots. Jo en cap moment sé qui hi és per amor i qui per diners, i això em permet tenir més empatia i que les meves reaccions siguin totalment genuïnes". 

#LoveCost3Cat

3cat.cat  
3cat.cat/love-cost  

Anar al contingut