Diumenge, a les 8.45

L'Olla de Núria, en directe, a TV3

L'Olla de Núria dona aquest diumenge el tret de sortida a les Golden Trail World Series amb un cartell de corredors de luxe. Gairebé un centenar d'atletes de renom internacional en el món del trail running han confirmat la seva presència a una cursa que arriba a la catorzena edició i que, com l'any 2019, també serà retransmesa per TV3, el diumenge, a partir de les 8.45

Entre els corredors que seran a la línia de sortida ubicada al santuari de Núria cal destacar els noms del doble campió de l'Olla (2016 i 2017), Jan Margarit; el seu company d'equip Nadir Maguet, o el potent equip Salomon amb Stian Angermund, el francès Thibaut Baronian, l'italià Davide Magnini, el polonès Bartłomiej Przedwojewski i el suís Rémi Bonnet, un dels grans favorits.

En l'apartat femení, destaquen la britànica Holly Page, l'americana Rachel Drake, la francesa Blandine Lirondel o les suïsses de Salomon Maude Mathis i Judith Wyder, guanyadora de l'última Golden Trail Series.

La catalana Núria Gil, campiona d'Espanya 2021, defensarà el podi aconseguit el 2019.

La cursa també serà la seu del 21è Campionat de Catalunya de curses de muntanya de la FEEC. Serà la segona vegada que l'Olla acull aquests campionats, després que l'any 2009 fos l'escenari d'aquesta prova amb victòries finals de Kilian Jornet i Mireia Miró. Tots dos encara conserven el rècord de la prova amb 2.14.56 (edició 2009) i 2.36.00 (edició 2011).

TV3 desplegarà un ampli equip per fer arribar als telespectadors la màgia d'una cursa de muntanya emblemàtica. La transmissió serà de Marc Negre i Josep Maria Puig, amb els comentaris de Marc Pinsach i Laura Orgué.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut