Dimecres, 22.10

L'obesitat, a "Tabús"

Demà, després del "TN vespre", TV3 emetrà el setè capítol de "Tabús". El programa, presentat per David Verdaguer, és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio)

David Verdaguer conviurà amb la Thaís, en David, la Mar i l'Albert, quatre persones obeses. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que viuen amb aquesta malaltia, que és més greu del que sembla a primera vista.

El programa

"Tabús" és un format valent i arriscat que donarà visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús: persones cegues, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diverses ètnies, del col·lectiu LGTBI, persones amb trastorns mentals, amb obesitat o en situació de pobresa.

"Tabús" és un format original belga de Panenka, distribuït per Lineup Industries i nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de Millor "Non-Scripted Entertainment" (programa d'entreteniment sense guió) "per la seva valentia, tendresa, respecte i capacitat de fer riure, a parts iguals".

A cada capítol, David Verdaguer convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances de l'Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d'aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables, mentre xerren sobre els tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat.

tv3.cat/tabus

twitter.com/TabusTV3

instagram.com/tabustv3

 

#TabúsTV3

 

Anar al contingut