"The Beatles: Eight days a week"
"The Beatles: Eight days a week"
DIMARTS, A LES 21.55

L'extraordinari viatge de The Beatles, la banda que va revolucionar la música, a "Sense ficció"

Demà, dimarts, a les 21.55, "Sense ficció" estrena "The Beatles: Eight days a week", el primer llargmetratge documental autoritzat per The Beatles, dirigit pel guanyador de dos Oscars, Ron Howard, que compta amb material audiovisual exclusiu i inèdit.

Ron Howard, director d'"Una ment meravellosa", "El codi Da Vinci" i "Apol·lo 13", i guanyador de dos Oscars, s'endinsa en els excepcionals anys de gira de The Beatles des de la perspectiva del grup i també dels fans. La pel·lícula s'ha rodat amb l'estreta col·laboració de Paul McCartney, Ringo Starr, Yoko Ono Lennon i Olivia Harrison, i compta amb material audiovisual exclusiu. 

"The Beatles: Eight days a week" és el primer llargmetratge documental autoritzat per The Beatles des de la seva ruptura el 1970. El film ofereix material d'arxiu excepcional i mai vist d'actuacions i entrevistes, a més de les noves entrevistes als dos membres del grup, Paul McCartney i Ringo Starr. La cinta retrata l'espectacular salt a la fama de The Beatles i el cost que va suposar per als seus integrants, per la qual cosa van aturar completament les gires l'agost del 1966. A partir d'aquell moment van dedicar la seva energia a gravar temes en estudi, que van revolucionar el panorama musical.

The Beatles van fascinar des del seu llegendari debut nord-americà a "El show de Ed Sullivan", el 1964. Van transformar la música i la cultura popular per sempre amb els seus discos i aparicions televisives. Ron Howard explora la història de The Beatles a través dels seus concerts en grup, des dels seus inicis, en què actuaven en petits clubs de Liverpool i Hamburg, fins a les seves gires mundials sense precedents en estadis a Nova York, Melbourne o Tòquio.

Row Howard dirigeix aquest laboriós projecte, produït per Imagine Entertainment i Apple Corps, la companyia que ha gestionat tots els drets de The Beatles des del 1968. 

Fitxa tècnica:

Direcció: Ron Howard

Producció: Nigel Sinclair, Scott Pascucci, Brian Grazer i Ron Howard

Guió: Mark Monroe

Muntatge: Paul Crowder

Intèrprets: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr, George Harrison

 

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio

Anar al contingut