Joan Ferran
Joan Ferran

Les finals de l'OK Lliga entre el Barça i el Liceo, a Esport3

Demà, a les 20.35, i dissabte, a les 18.50, Esport3 emetrà els dos primers partits de la final de l'OK Lliga entre el Barça i el Liceo, des del Palau Blaugrana. És una sèrie al millor de cinc

Arriben les finals de la Parlem OK Lliga entre els dos grans candidats al títol, el Barça, gran dominador de la competició amb 32 lligues, i el Liceo, el vigent campió. En una sèrie al millor de cinc partits, els blaugrana compten amb el factor pista per afrontar les dues primeres cites dijous, a les 20.35, i dissabte, a les 18.50.

El Liceo, de la seva banda, espera trencar el factor pista abans que les finals viatgin a la Corunya la setmana vinent. Els gallecs, amb 7 cares noves aquesta temporada,  han anat de menys a més durant el curs i sempre acaben sent un equip competitiu. Els tres precedents d'aquesta temporada són favorables al Barça, tant en els dos partits de la fase regular, com en la final de la Copa.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador català masculí Jordi Camps dijous, i del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà, dissabte.

esport3.cat

Anar al contingut