DIUMENGE, A LES 20.00

Les eleccions al País Basc i a Galícia, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, 12 de juliol, TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment especial de les eleccions al País Basc i a Galícia, que la pandèmia del coronavirus i els confinaments localitzats pels rebrots faran que siguin "històriques". El 3/24 i TV3 faran un seguiment especial de la jornada, sobretot, a partir dels sondejos de les televisions ETB i TVG, a les 20.00

Catalunya Informació farà el programa "Especial eleccions a Euskadi i a Galícia", amb Kílian Sebrià, de 20.00 a 23.00, amb dues taules d'anàlisi i diverses entrevistes a analistes bascos i gallecs.

TV3 i Catalunya Ràdio seguiran en directe, aquest diumenge, el que passi en unes eleccions històriques a Euskadi i a Galícia. Històriques per la data, en ple estiu, i perquè es fan durant la pandèmia pel coronavirus, amb confinaments localitzats, després que se n'anul·lés la primera convocatòria a l'abril. Dues variables que podrien interferir en l'abstenció, en els resultats i en les opcions de govern dels candidats Iñigo Urkullu, al País Basc, i Alberto Núñez Feijóo, a Galícia.

El 3/24, els telenotícies de TV3, amb Ramon Pellicer, i l'emissora Catalunya Informació, amb Kílian Sebrià, seguiran la jornada electoral i les seves incidències, especialment a partir de les dades dels sondejos de les televisions ETB i TVG, a les 20.00. A partir d'aleshores, la televisió i la ràdio públiques faran un seguiment de la nit electoral, basca i gallega, amb l'anàlisi dels resultats, les valoracions dels protagonistes i les lectures des de Catalunya i des de Madrid.

 

TV3 i 3/24: dos equips al País Basc i un equip a Galícia

A les 14.30, el "Telenotícies migdia" farà connexions en directe amb Bilbao i Vigo per seguir la jornada electoral, les dades de participació, les incidències, les votacions dels candidats i la incidència de la pandèmia en els comicis.

A les 21.00, edició especial del "Telenotícies vespre", que recuperarà les dades del sondeig, seguirà l'escrutini de resultats amb gràfics i farà connexions en directe amb les valoracions dels protagonistes, des de les seus del PNB a Bilbao, amb Jordina Arnau; de Bildu a Sant Sebastian, amb Montse Castany, i del PP a Santiago, amb Rosa Taboada. L'anàlisi de les lectures fetes des de Catalunya, en directe al plató, les farà Jordi Pons, cap de la secció de Política dels Informatius de TV3, mentre que Josep Capella seguirà les valoracions en clau estatal, des de Madrid.

 

Catalunya Informació fa un programa especial de 20.00 a 23.00

Catalunya Informació farà el programa "Especial eleccions a Euskadi i a Galícia", amb Kílian Sebrià, de 20.00 a 23.00, amb els dos sondejos respectius, les connexions amb els enviats especials Joan Rusiñol, al País Basc, i Sara Riera, a Galícia, i també amb les valoracions de Queta Karmany des de Madrid.

A més, hi haurà dues taules d'anàlisi amb Pere Martí, Martín Aramburu, Silvio Falcón i Ferran Casas. Durant el programa especial, Kílian Sebrià entrevistarà la filòsofa política Jule Goikoetxea, la política Itxaso Atutxa i l'escriptor Manuel Rivas, entre d'altres. El programa parlarà també amb els alcaldes de la comarca d'A Mariña afectats pel brot de coronavirus.

Al llarg del dia, l'informatiu "Catalunya migdia", de 14.00 a 15.00, amb Neus Bonet; els diferents informatius, i Catalunya Informació seguiran tot el que estigui passant.

 

tv3.cat

324.cat

catradio.cat

Anar al contingut