"TV3xUnTub"
"TV3xUnTub"
DISSABTE, A LES 13.15

Les actrius de "Les de l'hoquei" Iria del Río i Dèlia Brufau, a "TV3xUnTub"

Demà, dissabte, a les 13.15, s'emetrà un altre capítol de "TV3xUnTub", que ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Aquesta setmana, les actrius Iria del Río i la Dèlia Brufau gravaran una "story" per al programa.

Iria del Río i la Dèlia Brufau, actrius de la sèrie de moda de TV3 "Les de l'hoquei", mostren com són realment a la seva vida privada, i si són molt diferents de quan es posen davant les càmeres encarnant l'Anna i l'Emma.

"TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si no els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha rigut, cantat, s'ho ha passat bé o s'ha emocionat al llarg de la setmana.

Més coses sobre l'Iria del Río i la Dèlia Brufau, i el resum del millor de TV3 d'aquesta setmana, dissabte al matí, a "TV3xUnTub".

 

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut