Dijous, a les 21.30

L'Elèctrica Dharma es diverteix fent esquí de fons a Tuixent, a "Temps de neu"

Demà, a les 21.30, Esport3 emetrà un altre capítol de "Temps de neu" amb Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquís.

A la secció "Neu&Snow", aquesta setmana hi participarà l'Elèctrica Dharma. Feia 10 anys que no treien nou disc, però ara n'estrenaran un el dia 12 d'abril al Festival Estrenes de Girona i és el grup més veterà que ha passat pel "Temps de Neu". S'ho van passar molt bé a Tuixent fent una cosa que no havien fet mai: esquí de fons. Masegats per alguna caiguda, van interpretar a la neu el tema que ha donat nom al nou disc, el 25è de la seva dilatada carrera, "Flamarada".

A la secció "Històries de neu", Toni Real portarà imatges d'antics rodatges seus del programa. El reportatge de la setmana explicarà una ruta amb esquís de muntanya pel Parc Nacional d'Aigüestortes. I el gran German farà riure més d'un interactuant amb el personal que puja a pistes a "La veu de l'esquiador".

El periodista i col·laborador Toti Rosselló continua preparant, a la neu i en altura, la seva imminent participació a la Marató de Sables al Marroc, cursa per etapes a la sorra del desert.

Els col·laboradors fixos Stefi Troguet (muntanyenca), Dani Fornell ("youtuber"), Leo Tarrat ("freeski") i Jordi Alís (esquimotatge) explicaran situacions diverses de les modalitats que dominen.

I per a qui no li faci mandra llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, imatges de la primera baixada per pista just en el moment en què s'obren els remuntadors, a "Obrint la pista".

Continuen vigents els concursos "Neu te la fotis" i "Feu-vos la foto amb el cotxe" en què tothom pot guanyar una càmera GoPro i un parell d'esquís Salomon.

tv3.cat/temps-de-neu

Anar al contingut