L'apocalipsi arriba al PDeCAT, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, el PDeCAT es veurà immers en una espiral de caos perquè Carles Puigdemont (Queco Novell) no vol presentar-se com a candidat a unes possibles eleccions catalanes. A més, el president de la Generalitat demanarà a Xavier Domènech (David Olivares) que defineixi la seva posició respecte al referèndum, cantant una versió del tema "Hot'n'Cold", de Katty Perry.

A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) demanen pressupost a un expert per reformar la Constitució. Però, amb tots els canvis que els proposen, els sortirà més barat reformar-la o fer-ne una de nova?

Mentrestant, una classe d'alumnes catalans de Primària visitarà el Tribunal Constitucional per conèixer a fons la feina que fan els jutges d'aquesta institució i aprendran que, al contrari del que diuen els seus professors, suspendre pot ser molt divertit. 

D'altra banda, la CUP ha aconseguit tenir superàvit i Anna Gabriel (Lara Díez) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) hauran de gestionar aquests ingressos sense caure en luxes.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut