"L'aniversari del Miquel" o "Què va passar a l'agost, a Sant Iscle", al capítol 1000 de "Com si fos ahir"
"L'aniversari del Miquel" o "Què va passar a l'agost, a Sant Iscle", al capítol 1000 de "Com si fos ahir"

"L'aniversari del Miquel" o "Què va passar a l'agost, a Sant Iscle", al capítol 1000 de "Com si fos ahir"

Demà, dimarts, a les 15.50, s'emetrà el capítol 1000 de "Com si fos ahir", la sèrie de TV3 que cada tarda lidera la sobretaula des de l'11 de setembre del 2017.

El camí que van iniciar fa més de cinc anys els companys de l'Institut Reina Sibil·la, amb l'arrencada de "Com si fos ahir", acaba d'assolir un nombre al qual només arriben les sèries de més èxit: 1.000 capítols. Queda lluny aquell inici en què el grup de companys d'institut es retrobava vint-i-cinc anys més tard en el funeral d'un d'ells.

Un capítol especial

Com no podia ser d'altra manera i per commemorar aquesta xifra rodona, el capítol 1000 sortirà una mica de la norma. És un capítol rodat majoritàriament fora dels platós. Un episodi intens i ple de successos: una revelació, una visita clandestina i un aniversari. I un flashback en què sortiran a la llum alguns aspectes sobre l'accident que van tenir la Marta, la Gemma i el Jordi aquest estiu, quan tornaven d'una trobada a la casa que el Miquel i la Noe havien llogat a Sant Iscle. Uns fets que s'arrosseguen des de l'inici d'aquesta sisena temporada i que encara no són prou clars.

Capítol 1000: "L'aniversari del Miquel" o "Què va passar a l'agost, a Sant Iscle"

Avui tota la colla se'n va a Sant Iscle a celebrar l'aniversari del Miquel. Per la Gemma, la Marta, en Jordi i en Toni resulta angoixant passar pel lloc de l'accident. L'Andreu està decidit a explicar-li a la Gemma la situació en què es troba el Manel, però la Gemma no pot parar de pensar en la mort de Joan Vidal. Prendrà una decisió que deixarà tothom descol·locat.

Per la seva part, l'Eva no ha aconseguit convèncer en Litus perquè vagi a Sant Iscle i no para de rebre missatges de l'Ernest, que té ganes de provocar-la.

"Com si fos ahir" s'emet de dilluns a divendres, a les 15.50, a TV3.

 

tv3.cat/comsifosahir

facebook.com/comsifosahirTV3
twitter.com/comsifosahirTV3
instagram.com/comsifosahirTV3

#ComSiFosAhirTV3

Anar al contingut