David Clupés
David Clupés
Dissabte a les 19.00, i diumenge a les 11.45 i a les 16.00

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que condueix David Clupés, s'emetrà dissabte a les 19.00, i diumenge a les 11.45 i a les 16.00.

Dissabte, 15 de febrer (19.00)

El programa connectarà amb la semifinal de la Copa de Bàsquet entre el València i el Reial Madrid des del Pavelló Martín Carpena de Màlaga, amb l'Ernest Macià. També connectarà amb el Barça-Zagreb, partit de la fase de grups de la Lliga de Campions d'handbol, des del Palau Blaugrana, amb Ramon Salmurri. I amb el Voltregà-Caldes, partit d'anada dels quarts de final de l'Europe Cup d'hoquei patins, amb Montse Mir.

El "Tot gira" també farà un seguiment del partit Betis-Espanyol, de la Primera Divisió femenina de futbol.

També faran la tertúlia al "VAR" amb Pere Escobar, Sònia Gelmà i Edu Polo.

Diumenge, 16 de febrer (11.45 i 16.00)

El programa tindrà una primera edició, a les 11.45, amb la transmissió del partit entre el Sevilla i l'Espanyol, des del Sánchez Pizjuán, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola, Carles Domènech i Dani Ballart. Durant la transmissió hi haurà connexions des de Fontajau, amb el partit Uni Girona–Perfumerías Salamanca, de la lliga femenina de bàsquet, amb en Xevi Soler i amb el partit de la lliga europea d'hoquei patins entre el Barça i el Sarzana, amb Montse Mir, des del Palau Blaugrana.

A les 16.00, s'hi tornaran a posar amb connexions amb la final de la Copa de bàsquet. Des del pavelló Martín Carpena de Màlaga, amb els comentaris d'Ernest Macià.

A "La sobretaula", Pere Escobar conversarà amb l'entrenadora catalana de futbol Luri Sorroche.

Amb Eudald Serra, el programa analitzarà el que ha donat de si el Sevilla-Espanyol de Primera Divisió, que es juga diumenge al matí. Enric Gil també analitzarà el Wolverhampton, rival de l'Espanyol la setmana següent a la Lliga Europa.

Connectaran amb el Sabadell-Oriola, partit de la lliga de futbol de Segona Divisio B, des de la Nova Creu Alta, amb Xavi Palau.

A la secció "Territori Tòquio", amb Marta Guixà, el programa parlarà amb l'escalador Alberyto Ginés, uns mesos abans que comencin els Jocs Olímpics a la capital japonesa.

A la secció "Melich del futbol", amb Jordi Mèlich, el programa analitzarà alguna història relacionada amb el futbol territorial en l'àmbit català.

Amb el periodista Orfeo Suárez, el programa parlarà sobre l'actualitat del Reial Madrid, i farà tertúlia al "VAR", amb Francesc Garriga, Sònia Gelmà i Juanjo Pallàs.

A la secció "Cubí or not Cubí", amb Marta Cubí, es parlarà de què ha donat de si la jornada a la lliga femenina de futbol. A "Snack Barça", amb Lluís Canut, parlaran de la setmana del Barça.

A la secció "Estic girat", amb Montse Mir, s'explicarà tot el que ha passat, pel que fa als equips catalans, a la jornada europea de l'hoquei sobre patins. I a la secció "We are the campions", amb Jaume Ramon, es parlarà sobre els vuitens de final de la Lliga de Campions de futbol, que es juga la setmana següent.

I no faltarà les secció "Xip groc", amb Pere Bosch, en què parlarà amb dos catalans que han travessat l'Himàlaia caminant.

I no hi faltarà la secció d'humor "Minuts escombraria", amb personatges relacionats amb el món de l''esport, la política i la societat, de la mà de Gerard Jubany, Ernest Macià, Sergi Camps, Xavi Espinosa i Carles Roig.

catradio.cat/totgira
instagram.com/totgira
facebook.com/totgira
twitter.com/totgira

Anar al contingut