David Clupés
David Clupés
Dissabte i diumenge

L'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el "Tot gira", que presenta David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 19.00, i diumenge dues edicions, a les 11.45, amb la transmissió del partit entre el Leganés i l'Espanyol, i a les 16.00

Dissabte, 21 de desembre (19.00)

El programa agafarà el relleu de "La TdT" a partir de les 19.00 i farà el seguiment de la final del Mundial de Clubs amb Pere Escobar. També connectaran amb Xavi Palau, que serà a la Nova Creu Alta seguint el partit de la Segona Divisió B entre el Sabadell i el Lleida. Ernest Macià acostarà tot el que passi al partit de la Lliga femenina de bàsquet des del Pavelló de la Seu d'Urgell.

Faran les prèvies dels partits de futbol que jugaran diumenge el Leganés i l'Espanyol, de Primera Divisió, i el Girona i el Mirandés, de Segona Divisió, amb Sergi Andreu i Eduard Solà.

I no faltarà la tertúlia al "VAR" amb Francesc Garriga, Sònia Gelmà i Javi Giraldo.

Diumenge, 22 de desembre (11.45 i 16.00)

A les 11.45 començarà la primera edició del programa amb la transmissió del partit de la Primera Divisió entre el Leganés i l'Espanyol, des de l'Estadi de Butarque, amb la narració d'Eudald Serra, el micròfon autònom de Sergi Andreu i els comentaris de Marc Mayola, Dani Ballart i Carles Domènech.

A les 16.00 el "Tot gira" començarà amb "La sobretaula", en què Pere Escobar conversarà amb el pilot Toni Bou. Transmetran, des del Pavelló Olímpic de Badalona, el partit de la Lliga ACB de bàsquet entre el Joventut de Badalona i el Barça, amb la narració d'Ernest Macià i els comentaris tècnics de Carme Lluveras.

La transmissió del partit de la Segona Divisió entre el Girona i el Mirandés, des de Montilivi, comptarà amb Eduard Solà, el micròfon autònom de Xevi Soler i els comentaris de Francesc Cargol.

Pere Escobar estarà pendent del que passi a l'enfrontament entre el Reial Madrid i l'Athletic Club de Bilbao, des del Santiago Bernabéu. I també del partit de la Lliga italiana entre el Sassuolo i el Nàpols, el rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, amb Oriol Rodríguez.

Especial "Snack Barça" amb Lluís Canut amb la participació dels oients i en què regalaran una espectacular panera, cedida per la Penya Gastronòmica Barça.

I completaran el programa les seccions "Estic girat", amb Montse Mir, "Cubi or not Cubí", amb Marta Cubí, i "Minuts Escombraria", amb Gerard Jubany, Ernest Macià, Sergi Camps, Xavi Espinosa i Carles Roig.

catradio.cat/totgira

instagram.com/totgira

facebook.com/totgira

twitter.com/totgira

Anar al contingut