Nora Navas
Nora Navas
PRODUCCIÓ ASSOCIADA

"La vampira del Raval", la nova producció associada de TV3

Al novembre començarà el rodatge de la pel·lícula "La vampira del Raval", amb la producció associada de TV3. El llargmetratge, dirigit per Lluís Danés, estarà protagonitzat per Nora Navas. El film explicarà la història d'Enriqueta Martí.

Al mes de novembre començarà el rodatge de "La vampira del Raval", dirigida per Lluís Danés, amb guió de Lluís Arcarazo i Maria Jaén. En el paper de la protagonista, Enriqueta Martí, també coneguda com "la vampira del Raval", hi haurà l'actriu Nora Navas.

L'argument girarà al voltant de la vida de l'Enriqueta, que s'ha demostrat que va segrestar la nena Teresita Guitart. Altres veus li han atribuït al llarg de la història molts altres actes delictius. Una pel·lícula que també mostrarà una Barcelona, situada enmig d'una època convulsa, de grans contrastos, entre el Modernisme i la pobresa del barri del Raval.

El film comptarà, a més, amb la participació de l'actriu Bruna Cusí, en el paper d'una prostituta, i de l'actor Roger Casamajor, que donarà vida a un periodista. La resta del repartiment encara s'ha de confirmar.

"La vampira del Raval" està produïda per Brutal Media i Filmax, i compta amb la producció associada de TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut