Albert Segura.
Albert Segura.
DIVENDRES, A LES 8.30

La privacitat de les dades personals, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres 23 d'agost, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, farà una taula sobre la privacitat de les dades personals, amb Karma Peiró, periodista experta en TIC i Big Data i conferenciant en seminaris i debats relacionats amb el periodisme de dades, transparència, dades obertes i transformació digital; Víctor Puig, soci director de l'agència de màrqueting i comunicació online Zinkdo, i Oriol Torruella, director del Cesicat (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya).

 

La tertúlia

A les 9.00, la tertúlia amb Elisabet Nebreda, advocada especialista en relacions internacionals que treballa al Gabinet del Departament d'Exterior de la Generalitat; Aleix Sarri, assessor en política internacional; Andrea Mármol, periodista, i Mariona Carbó, treballadora social, co-coordinadora de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar.

 

El Maresme, a "Gandules d'estiu"

A partir de les 10.05, "Gandules d'estiu" dedicat al Maresme, amb Carme Ruscalleda, cuinera; Lluís Bassat, publicista i empresari, i Care Santos, escriptora i crítica literària.

A partir de les 11.05, "Consultori de guàrdia", amb el jardiner Xavier Miró, i a les 11.30, "Temps a la carta", amb Tomàs Molina, seguit de "La postal de l'estiu", amb Dani Anglès.

 

La cantautora Anaïs Vila avança un tema del seu últim disc

A les 11.45, actuació de la cantautora Anaïs Vila, que interpretarà en directe "Realitat paral·lela", un tema del seu últim disc, que es publicarà el març de l'any que ve.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut