Dissabte, a les 21.55

La primera entrevista televisiva a Ada Colau després de la reelecció, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig en què s'analitza l'actualitat de la setmana.

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, i Pere Pugès, un dels fundadors de l'Assemblea Nacional Catalana, respondran quin paper han de jugar els partidaris i els contraris a la independència després de la reconfiguració del mapa electoral i el final del judici del procés.

El programa, a més, farà la primera entrevista televisiva a Ada Colau després de ser reescollida alcaldessa. Se li preguntarà com afronta l'arrencada del segon mandat després del trencament entre Manuel Valls i Ciutadans a causa de la seva investidura.

També s'entrevistarà el catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo per analitzar els impediments legals que estan tenint Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín per fer efectiva la seva elecció com a eurodiputats.

Es coneixerà, en exclusiva, el testimoni de dos manifestants a qui demanen penes de presó per la seva suposada participació en els aldarulls posteriors a la manifestació que hi va haver a Barcelona per protestar per la detenció de Puigdemont a Alemanya.

I es conversarà amb el veterà periodista i corresponsal de guerra Ramón Lobo, autor d'"El dia que murió Kapuscinski".

El "FAQS" comptarà també amb l'actuació musical dels Lildami i amb un monòleg de Goday Garcia.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta, Carme Clèries i Daniel Basteiro. Completen el "FAQS" les col·laboracions habituals de Pilar Rahola, Maiol Roger, Quico Sallés i Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut