Mercè Folch, realitzadora de "Solidaris"

La política migratòria d'Itàlia, a "Solidaris" 

Dissabte, 4 de febrer, a les 22.05, el programa realitzat i dirigit per Mercè Folch posarà el focus en l'evolució de la política migratòria d'Itàlia arran del nou decret aprovat pel govern de Giorgia Meloni

"Solidaris", el programa social i de drets humans de Catalunya Ràdio, parlarà quines conseqüències tindrà el nou decret aprovat pel govern de Giorgia Meloni, el qual posa traves al fet que les organitzacions internacionals puguin fer salvaments al Mediterrani central. 

El programa també visitarà les instal·lacions d'Open Arms a Badalona per entrevistar el seu màxim representant Òscar Camps. Amb l'anàlisi de la investigadora del CIDOB especialista en migracions, Blanca Garcés. 

I amb la fotoperiodista Anna Surinyach parlaran d'una altra frontera. Entrevistarà la fotoperiodista polonesa Hanna Jarzabek que ha documentat el patiment de les persones refugiades a la frontera entre Polònia i Bielorússia. 

"Solidaris", realitzat i dirigit per Mercè Folch, aborda els temes de gran impacte social, de drets humans i de cooperació, en l'horari habitual dels dissabtes, de 22.05 a 23.00, a Catalunya Ràdio. 

Anar al contingut