La novena jornada de la Champions de waterpolo, per Esport3

Aquesta setmana torna la Champions de waterpolo, amb la disputa de la novena jornada i amb els dos equips catalans jugant a les seves respectives piscines. Demà dimarts, a les 18.55, Esport 3 emetrà l'Astrapool Sabadell - Pro Recco i dimecres, a les 19.10, l'Atlètic-Barceloneta - Partizan.

Demà, a les 18.55, l'Astralpool Sabadell rep el Pro Recco, un dels grans candidats al títol. L'equip italià és líder del grup B i enguany vol guanyar la Champions més que mai, ja que serà l'organitzador de la Final a 8 que es farà a Gènova. Els sabadellencs, penúltims, però que venen d'obtenir una gran victòria a la piscina del Jadran montenegrí, intentaran donar la sorpresa de la jornada. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 amb la transmissió de Xevi Bardolet i l'exjugador Jordi Sans.

En canvi, en el grup A, l'Atlètic-Barceloneta té un dels compromisos més assequibles. Dimecres rep l'equip serbi del Partizan. Sèrbia és una superpotència del waterpolo, però els problemes econòmics dels seus clubs fa que les grans estrelles es busquin la vida a l'estranger. I equips com el Partizan estan nodrits de joves valors amb molta projecció, però sense experiència en la competició. L'equip de Belgrad encara no ha sumat cap punt i els catalans voldran assegurar tres punts que els mantinguin en places d'accés a la Final 8.

El partit s'emetrà dimecres a les 19.10 amb els comentaris de Xevi Bardolet i Jordi Sans.

esport3.cat

 

Anar al contingut