"L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez
"L'ofici de viure", amb Gaspar Hernàndez

La nova masculinitat i el dret a la mandra, a "L'ofici de viure" 

Dissabte, 10 de juny, a l'app i a la web de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" analitzarà com ha de ser la nova masculinitat, la qual hauria de permetre als homes expressar les seves emocions. I diumenge, 11 de juny, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez reivindicarà el dret a la mandra i, fins i tot, a la contemplació, en mig d'un món cada cop més competitiu.  

"L'ofici de viure" de dissabte analitzarà com els homes poden mostrar els seus sentiments sense por a perdre el seu rol. A quina nova masculinitat han d'aspirar els homes? Gaspar Hernàndez en parlarà amb l'analista social Eduard Vallory i el xerpa de treball interior Daniel Gabarró. També hi haurà la reflexió del psicòleg Jordi Borràs. 

I, diumenge, Gaspar Hernàndez posarà el focus en el dret a la mandra. El programa reivindica el descans, en una societat tan competitiva com l'actual, i també la contemplació, en línia amb les idees del filòsof sudcoreà Byung-Chul Han i el seu llibre "Vita contemplativa". Hi participaran el metge integratiu Gonzalo Santellan, la psicòloga Natàlia Pomar, l'analista social Eduard Vallory. I per acabar, l'espai de Sergi Torres. 

Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, amb un programa els dissabtes a l'app i la web de l'emissora, i un altre els diumenges, a les 00.05, en antena.   

Anar al contingut