"Eufòria" torna al Palau Sant Jordi amb un doble concert el diumenge 30 de juny

Hi actuaran els 16 concursants de la tercera temporada del concurs de talents musical de 3Cat

Diumenge 30 de juny, el Palau Sant Jordi de Barcelona tornarà a acollir un doble concert d'"Eufòria" amb els 16 concursants de la tercera temporada. El primer tindrà lloc a les 12.00 i, el segon, a les 19.00. Serà una oportunitat única pels fans del talent musical de 3Cat per gaudir d'un xou que, per tercer any consecutiu, oferirà les millors cançons de la temporada, amb una posada en escena espectacular i moltes sorpreses que faran vibrar, ballar i cantar tot el públic. Les entrades es podran comprar a través de la pàgina web del programa
 
En la seva tercera temporada, "Eufòria" s'ha consolidat com a producte familiar, amb quotes destacades entre el públic infantil – un 29,4% de mitjana el mes d'abril per al target d'entre 4 i 12 anys –  i el públic jove – un 24,4% de quota mitjana el mateix mes per al públic d'entre 13 i 24 anys –, i un creixement en la cobertura de tota la resta de franges d'edat, sobretot en la d'entre 25 i 44 anys, amb 76.000 espectadors més que la temporada anterior.  
 
Pel que fa a les audiències a TV3, la cobertura acumulada de les 8 primeres setmanes de la tercera temporada és de 2,2 milions d'espectadors, la qual cosa suposa un increment de 226.000 espectadors respecte al mateix període de la segona temporada. 
 
El concurs de talents musical de 3Cat també es col·loca cada cap de setmana al capdavant dels rànquings del més vist a la plataforma 3Cat. Durant aquest mes d'abril, ha sigut el segon programa més vist a l'entorn digital, amb més d'1,6 milions de reproduccions, i 4 dels 5 vídeos més vistos a la plataforma han sigut del programa, només per darrere de l'estrena de "Tor".  
 
A més, "Eufòria" s'adapta còmodament als nous hàbits de consum multiplataforma. A les xarxes socials, on es publiquen continguts exclusius, ja acumula gairebé 23,6 milions de visualitzacions i és el programa de 3Cat més comentat.
ARXIVAT A:
Tv3Música
Anar al contingut